همزمان با روز جهانی غذا؛
واحدهای برتر صنایع غذایی مازندران در حوزه کیفیت و سلامت انتخاب شدند
همزمان با روزجهانی غذا در جشن بزرگ صنایع غذایی مازندران از واحدهای نمونه این بخش در استان در حوزههای کیفیت وسلامت که از سوی مصرف کنندگان انتخاب شده بودند، تجلیل شدند.
همزمان با روزجهانی غذا در جشن بزرگ صنایع غذایی مازندران از واحدهای نمونه این بخش در استان در حوزههای کیفیت وسلامت که از سوی مصرف کنندگان انتخاب شده بودند، تجلیل شدند.
به گزارش ایلنا از ساری، در جشن بزرگ صنایع غذایی مازندران که با حضور حدود هزار نفر از صاحبان صنایع غذایی، کارشناسان صنایع غذایی، مدیران تشکلهای صنعتی، مدیران و کارشناسان بخش دولتی، پزشکان و نمایندگان تشکلها در مجتمع تفریحی و رفاهی شرکت نفت محمودآباد برگزار شد، از ۱۰واحد برتر این بخش در استان تجلیل شد.
رییس انجمن همگن غذایی و دارویی مازندران در این جشن گفت: حدود ۲۰۰واحد تولیدی بخش صنعت غذا مازندران از سوی حدود ۱۰۰مدیر وکارشناس دانشگاه علوم پزشکی واداره کل استاندارد وتحقیقات صنعتی مازندران، مورد بررسی قرار گرفتند که تعداد ۲۴واحد مورد انتخاب نهایی و در نهایت ۱۰ واحد برتر شدند.
اسماعیل خاتمی مقدم افزود: هدف اصلی از برگزاری جشن بزرگ صنایع غذایی مازندران «غذا و سلامتی» که برگرفته از شعار امسال فائو در سلامتی جامعه در گرو سیستم غذای سالم است، برگزار و نخستین بار با مشارکت سه جانبه دستگاههای نظارتی، تشکلهای تخصصی و مصرف کنندگان انتخاب شدند.
وی با اشاره به اینکه انجمن همگن غذایی و دارویی مازندران، یکی از قدیمیترین تشکلهای صنعت غذا در استان وبرگزاری این جشن به مناسبت روز جهانی غذا در راستای معرفی بیشتر این انجمن به مردم استانبوده است، افزود: هدف مهم این انجمن برگزاری متوالی این جشن، در سالهای آینده و ارتقائ آن به جشنواره است.
برپایی ایستگاههای عرضه محصولات غذایی و خوراکی، ایستگاه عرضه محصولات خانگی، جنگ شادی، آتش بازی، ویترین عمومی محصولات صنایع غذایی استان، تابلوهای توانمندیهای صنایع غذای استان، نقاشیهای کودکان درخصوص روز جهانی غذا متناسب با شعارها و پیامهای جشن در حاشیه این مراسم اجرا شد.
در این جشن از یادمان درگذشتگان صنعت غذای استان گرامی داشته شد و از تولید کنندگان و کارشناسان نمونه استانی نیز تجلیل شد.