خبرگزاری کار ایران

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

خط تولید سرم و مواد ضدعفونی‌کننده در مازندران فعال شد/کمبود سرم نداشتیم

خط تولید سرم و مواد ضدعفونی‌کننده در مازندران فعال شد/کمبود سرم نداشتیم
کد خبر : ۱۱۲۱۸۲۲

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: با توجه به اینکه بحران کرونا ممکن است تا چند ماه آینده هم دامن‌گیر همه باشد و نیاز به تولید مضاعف الکل طبی و مواد ضدعفونی‌کننده‌ی مناسب برای کروناویروس پابرجا بماند خط تولید کارخانه الکل سازی و مواد ضدعفونی‌کننده در استان مازندران فعال شد.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، دکتر محمدرضا شیران در گفتگوی خبری گفت: این معاونت تهیه داروهای مرتبط با کرونا و توزیع در بیمارستان‌ها و تهیه لوازم پزشکی به‌ویژه کمک تنفسی را به عهده دارد.

وی در مورد تأمین اکسیژن بیماران گفت: با تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی مازندران اکسیژن موردنیاز بیماران تهیه و در اختیار بیمارستان‌ها قرار گرفت تا حدودی از بحران‌های موجود عبور کردیم آما هم‌وطنان ما باید بدانند ظرفیت استان در این زمینه محدود است کمک و همکاری همشهریان در این مورد ضروری است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: مازندران جزء استان‌هایی بوده که در تهیه سرم هیچ‌وقت دچار مشکل نشده است.

وی افزود: افزایش شدید تقاضا در موج جدید شیوع بیماری کرونا از سویی و مشکل کارخانه سرم‌سازی تبریز از سوی دیگر بحران کمبود سرم را تشدید کرد اما با تمهیدات دولت سرم موردنیاز وارد کشور شد و اکنون سرم به‌طور منظم در مراکز درمانی دولتی و غیردولتی تزریق می‌شود.

وی در پاسخ به دغدغه‌های مردم در خصوص حذف داروهای کرونایی از دفترچه بیمه توضیح داد: داروهای اصلی که بر اساس پروتکل‌های معاونت وزارت بهداشت قطعیت پیداکرده همچنان ادامه دارد اما داروهایی که از پروتکل حذف‌شده بیمه پرداخت نمی‌کند و پزشک نیز نباید تجویز کند.

وی افزود: ویروس کرونا تاکنون درمان قطعی برای آن وجود نداشت و داروها نیز بر اساس کمیته‌های تخصصی مجوز داده می‌شد اما بعد از مدتی مشخص می‌شد که این دسته از دورها کارایی ندارند از پروتکل‌ها حذف شدند.

دکتر شیران اعلام کرد: با توجه به اینکه بحران کرونا ممکن است تا چند ماه آینده هم دامن‌گیر همه باشد و نیاز به تولید مضاعف الکل طبی و مواد ضدعفونی‌کننده‌ی مناسب برای کروناویروس پابرجا بماند خط تولید کارخانه الکل سازی و مواد ضدعفونی‌کننده در استان مازندران فعال شد.

وی ادامه داد: تمام واحدهای صنعتی مازندران که درگیر با مسائل کرونا هستند باکار بی‌وقفه و افزایش نوبت‌کاری تلاش می‌کنند کمبودهای مردم در این بخش را مرتفع بکنند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران به‌احتمال وقوع پیک ششم در فصل پاییز اشاره کرد و گفت: رعایت هرچه بیشتر دستورالعمل‌های بهداشتی در آستانه فصل سرما و احتمال وقوع پیک ششم ضروری است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز