خبرگزاری کار ایران

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران خبرداد:

احداثمرکز تخصصی المپیاد در آمل / وجود ۹۷۶ آموزشگاه فعال آزاد در مازندران

احداثمرکز تخصصی المپیاد در آمل / وجود ۹۷۶ آموزشگاه فعال آزاد در مازندران
کد خبر : ۱۱۱۸۰۱

مرکزی تحت عنوان مرکز تخصصی المپیاد در شهرستان آمل در زمینی به مساحت ۲ هکتار احداثمی‌شود. / از شنبه ۲۰ مهرماه تمامی مراکز این سازمان در سراسر استان به دبیرخانه سیستم الکترونیک وصل خواهد شد.

عبدالرضا شریعت‌نژاد، مدیر کل فنی و حرفه‌ای مازندران در نشست خبری که در محل سازمان فنی و حرفه‌ای استان برگزار شد گفت با اشاره به بزرگ‌ترین موفقیت فنی و حرفه‌ای در بین دستگاه‌های اجرایی استان گفت: در سال ۸۸ فنی و حرفه‌ای مازندران از بین ۵۷ دستگاه اجرایی توانست رتبه ۵۲ را کسب کند.

به گزارش ایلنا از ساری، وی افزود: در سال ۸۹ هیچ امتیازی نگرفتیم ولی در سال ۹۰ از رتبه ۵۲ به ۲۲ رسیده است.

شریعت‌نژاد تصریح نمود: فنی و حرفه‌ای مازندران امسال توانسته در بین ۵۷ دستگاه‌های اجرایی از نظر شاخص عمومی و اختصاصی از رتبه ۲۲ به ۱۲ ارتقا یابد.

وی دیگر موفقیت مهم این سازمان را کسب مقام قهرمانی المپیاد عنوان کرد و افزود: این سازمان توانسته ۱۳ دوره در مسابقات المپیاد شرکت کند که در سال ۸۹ رتبه دوم کشور را کسب و در سال ۹۰ رتبه سوم و همچنین در سال ۹۱ مقام قهرمانی کشور را کسب کرده است.

شریعت‌نژاد گفت: برای اولین بار توانستیم ساختار مدال آوری در مازندران را تغییر دهیم.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان مازندران با اشاره به اینکه رشته فناوری اطلاعات و یارانه در مازندران مطرح نبوده تصریح کرد: با شرکت در ۵ رشته توانسته‌ایم مدال‌های طلا، نقره، برنز و دیپلم افتخار را کسب کنیم.

شریعت‌نژاد با تاکید بر اینکه مازندران می‌تواند قطب مسابقات المپیاد باشد گفت: در سه سال گذشته توانستیم تعریف شاخص کمی و کیفی در سبک جدید از مسابقات و گزینش مربیان را داشته باشیم.

وی ادامه داد: در مسابقات المپیاد از ۸ عنوان که کسب کردیم ۲ عنوان از مازندران بوده که هادی مصطفی‌پور در رشته طراحی صفحات وب و ابوالفضل صمدی در رشته جوشکاری توانسته‌اند صاحب مقام شوند و مدال افتخار را از آن خود کنند.

وی با اشاره به الکترونیکی شده سیستم آموزشی فنی و حرفه‌ای گفت: این سازمان طی سه سال گذشته آموزش‌ها را به صورت دستی انجام می‌داد و در حال حاضر توانستیم فرآیند سیستم آموزشی، آزمون، صدور کارت و صدور گواهی نامه را به صورت الکترونیکی انجام دهیم.

شریعت‌نژاد از وصل شدن سیستم دبیرخانه این سازمان در سراسر استان خبرداد: از شنبه ۲۰ مهرماه تمامی مراکز این سازمان در سراسر استان به دبیرخانه سیستم الکترونیک وصل خواهد شد.

وی در ادامه به راه اندازی ۲دانشگاه علمی - کاربردی اشاره کرد و گقت: در مرکز ۲۲ بهمن ساری با ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های صنعتی، الکترونیک، برق و جوشکاری راه اندازی کردیم و همچنین واحد علمی کاربردی با بیش از ۲۰۰ دانشجو در مرکز هتلداری با رویکرد گردشگری در حال فعالیت است.

مدیر کل فنی و حرفه‌ای مازندران ادامه داد: همچنین مرکز آموزش گردشگری و هتلداری در شهرستان رامسر انجام شده و پیگیر پروانه ساخت آن هستیم.

وی گفت: با توجه به اینکه دانش آموختگان فنی‌و‌حرفه‌ای مازندران با مهارت در المپیادهای ملی و جهانی حاضر می‌شوند کانون نخبگان در مازندران راه‌اندازی شد.

شریعت‌نژاد از احداثمرکزی تحت عنوان مرکز تخصصی المپیاد در شهرستان آمل خبر داد و گفت: در این راستا زمینی با مساحت ۲ هکتار از سوی خیر اهدا شد.

وی به تعهدات بخش آموزشی در مراکز دولتی در ۶ ماهه نخست امسال اشاره کرد و اظهار داشت: ۲۲ میلیون و ۲۵۹ هزار و ۲۶۹ نفر ساعت بوده است.

شریعت‌نژاد تصریح نمود: در ۶ ماهه نخست امسال ۲ میلیون و ۴۲۶ هزار و ۳۲۴ نفر ساعت اجرای آموزش در مراکز دولتی سازمان فنی و حرفه‌ای استان صورت گرفته است.

وی به وجود ۳۰۰ رشته در این سازمان خبرداد و از رشته‌های مانند اتومکانیک، مکانیک، سیالات، درودگری، جوشکاری، ماشی آلات کشاورزی، رشته‌های کشاورزیبرخی از سطوح عالی رایانه، سی ان سی، تراش رشته‌های شاخص این سازمان نام برد.

شریعت‌نژاد تاکید کرد: ۹۰ درصد کاراموزانی که از سازمان فنی و حرفه‌ای وام مشاغل خانگی دریافت کرده‌اند در‌‌ همان رشته مشغول فعالیت هستند.

مدیر کل فنی و حرفه‌ای مازندران ادامه داد: طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط کار‌شناسان ما ۳۵ درصد کاراموختگان سازمان فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار شده‌اند.

وی گفت: برخی از رشته‌های مانند رشته‌های جوشکاری، تاسیسات و درود‌گری ارتقا یافته و و رشته رایانه، و نساجی از سیستم این سازمان حذف شده‌اند.

شریعت‌نژاد از وجود ۹۷۶ آموزشگاه فعال آزاد در مازندران خبرداد و گفت: ۲۳ میلیون نفر ساعت از تعهدات اموزشی را بر عهده دارند و ۲ هزار و ۳۴۶ مربی در این آموزشگاه‌ها در حال اموزش هستند.

وی گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۶۲ هزار و ۸۶ نفر ساعت مردان و ۱۷۱ هزار و ۱۳۸ نفر ساعت بانوان تحت آموزش روستایی از سوی این سازمان صورت گرفته‌اند.

شریعت‌نژاد با بیان اینکه ۱۸ مرکز ثابت دولتی داریم، بیان داشت: مدیریت و اجرای سه مرکز دولتی فنی‌وحرفه‌ای ما به بخش خصوصی واگذار می‌شود.

مدیرکل فنی‌وحرفه‌ای مازندران در پایان از دریافت سه تقدیرنامه از سوی سازمان گفت: فنی‌وحرفه‌ای مازندران درسال گذشته در خصوص مشاوره هدایت شغلی تدوین کتاب و المپیاد از سوی رئیس سازمان تقدیر نامه دریافت کرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز