خبرگزاری کار ایران

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خبر داد:

ایجاد ۱۳۶۵ فرصت شغلی با حمایت از طرح‌های مشاغل خانگی

ایجاد ۱۳۶۵ فرصت شغلی با حمایت از طرح‌های مشاغل خانگی
کد خبر : ۱۰۹۹۳۸۷

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در دو سال گذشته با حمایت از طرح‌های مشاغل خانگی، یک هزار و ۳۶۵ فرصت شغلی در استان ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، کامران اصغری با اعلام این خبر،افزود: با اجرای الگوی توسعه مشاغل خانگی در این استان در سال‌های ۹۸ و ۹۹ به ۴۱۱ طرح مشاغل خانگی مبلغی بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که موجب ایجاد ۱۳۶۵ فرصت شغلی در استان شد.

وی بیان کرد: با هدف  اجرای صحیح  الگوی توسعه مشاغل خانگی و سیاست‌های ابلاغی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دو سال گذشته، دو هزار و ۳۶۵مجوز مشاغل خانگی در سطح استان صادر شده‌است که دو هزار و ۲۱۶ مورد مربوط به صدور مجوز مشاغل خانگی مستقل و ۱۴۹ مورد صدور مجوز مشاغل خانگی پشتیبان بوده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: با توجه به صدور مجوز مشاغل خانگی در برخی از رشته‌های صنایع تبدیلی تکمیلی بخش کشاورزی  که نیازمند نظارت بهداشتی می‌باشد، از این ‌رو جلساتی با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌ پزشکی و سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار و هماهنگی‌های لازم جهت تسهیل در روند کار متقاضیان این بخش  انجام‌ شد.

این مسئول افزود: حوزه مدیریت کارآفرینی و اشتغال این اداره کل حمایت و توسعه مشاغل خانگی در استان را با جدیت دنبال و اقدامات مهمی در این زمینه برنامه‌ریزی و اجرا کرده است که از آن جمله می‌توان به ۶۹۵ مورد بازدید، کنترل کیفیت و نظارت بر طرح‌های مشاغل خانگی، نظارت و همکاری در پیاده‌سازی الگوی توسعه مشاغل خانگی،  نظارت بر حسن اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی توسعه مشاغل خانگی، اشاره کرد.

اصغری افزود: در راستای اجرای الگوی توسعه مشاغل خانگی در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ پس از هماهنگی با جهاد دانشگاهی بعنوان یک نهاد توسعه‌ای، واسطه‌ای و تسهیلگر،  ضمن شناسایی رشته‌های الویت‌دار مشاغل خانگی استان در هفت رسته شغلی، در مراحل دوم و سوم پیاده سازی الگوی توسعه مشاغل خانگی اقداماتی از جمله ارزیابی اولیه متقاضیان، استعدادسنجی، مشاوره و هدایت و آموزش متقاضیان، جلب مشارکت کارآفرینان، خیرین و شبکه سازی، برندسازی و استاندارد سازی، کمک به تنظیم برنامه‌های تولید و فروش و اتصال به بازار و بنگاه‌های بالادستی صورت گرفته است.

وی کسب و کار و مشاغل خانگی را یکی از زمینه‌های افزایش مشارکت مردم در اقتصاد دانست و گفت: این نوع کسب و کارها راهکار مناسبی برای توسعه اشتغال‌های خرد و متوسط به ویژه برای بیکارانی است که دارای مهارت کافی در انجام برخی از کارها هستند، اما به دلیل بازار نامناسب نمی توانند جذب بازار کار شوند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز