معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبرداد:
تولید بیش از ۲/۹ درصد گوشت قرمز استان مازندران در ساری
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید بیش از ۲/۹ درصد(۶۲۹۴ تن) گوشت قرمز و ۸ درصد شیر خام(۴۸۶۷۲ تن) استان در شهرستان ساری خبر داد.
حسین نگهدار، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: شهرستان ساری دارای ۶۷۹۶۶۷ واحد دامی اعم از گاو اصیل، دو رگ، بومی، گاومیش، گوسفند و بز بوده و یکی از قطبهای مهم صنعت دامداری در استان مازندران است.
به گزارش ایلنا از ساری، او با بیان اینکه این شهرستان دارای بیش از ۹۹۶ واحد دامداری صنعتی و کوچک روستایی فعال دارای پروانه بهره برداری به ظرفیت ۵۶۱۷۷ رأس می باشد، از تولید بیش از ۴۸۶۷۲ تن شیر خام(۸ درصد تولید استان) و ۶۲۹۴ تن گوشت قرمز(۲/۹ درصد تولید گوشت قرمز استان) خبر داد و تصریح نمود: این شهرستان دارای ۶ واحد کارخانجات صنایع لبنی به ظرفیت ۷۹۵۰۰ تن در سال و ۴ مرکز جمع آوری شیر به ظرفیت اسمی ۳۴۶۸ تن است که این مراکز، شیر تولیدی واحدهای پرورش گاو شیری را جمع آوری و به کارخانجات لبنی جهت فرآوری تحویل می دهند.
نگهدار در پایان با اشاره به اینکه شهرستان ساری دارای ۶ کارخانه تولید خوراک دام به ظرفیت ۷۹۵۰۰ تن است که در سال گذشته بیش از ۲۳۴۰۳ تن کنسانتره مورد نیاز دامداران این شهرستان و برخی شهرستان های دیگر استان را تأمین نموده افزود: میزان اشتغالزایی صنعت دامپروری در شهرستان ساری بالغ بر ۶۴۳۴ نفر به طور مستقیم و ۱۲۸۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم است.