معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبرداد:
تولید بیش از ۱۷ هزار تن شیر خام در شهرستان نکا
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید سالانه بالغ بر ۱۷۳۱۳ تن گوشت قرمز در دامداریهای شهرستان نکا خبر داد.
حسین نگهدار، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: شهرستان نکا دارای ۳۲۰۴۰۶ واحد دامی شامل گاو اصیل، دورگ، بومی، گاومیش، گوسفند و بز بوده و یکی از قطبهای مهم صنعت دامپروری در استان محسوب میشود.
به گزارش ایلنا از نکا، وی با اشاره به اینکه این شهرستان دارای بیش از ۲۰۲ واحد دامپروری صنعتی و کوچک روستایی فعال دارای پروانه با ظرفیت ۱۸۰۴۶ رأس میباشد، تولید شیر خام و گوشت قرمز واحدهای دامداری این شهرستان را به ترتیب ۱۷۳۱۳ تن و ۲۵۳۲ تن اعلام داشت که ۸/۲ و ۸/۳ درصد تولیدات شیر و گوشت استان را به خود اختصاص داده است.
نگهدار تصریح نمود: شهرستان نکا دارای ۵ مرکز جمع آوری شیر به ظرفیت اسمی ۷۳۰۰ تن بوده که این مراکز، شیر تولیدی واحدهای پرورش گاو شیری را جمع آوری و تحویل کارخانجات صنایع لبنی جهت فرآوری مینماید.
وی در پایان از اشتغال مستقیم ۵۲۶۳ نفر و حدود ۱۰۵۵۰ نفر به طور غیر مستقیم در صنعت دامپروری این شهرستان خبر داد.