خبرگزاری کار ایران

استاندار لرستان:

آموزش و پرورش در ریشه‌کن شدن بی‌سوادی تلاش کند

آموزش و پرورش در ریشه‌کن شدن بی‌سوادی تلاش کند
کد خبر : ۲۳۱۳۵۷

استاندار گفت: صدا و سیمای لرستان با همکاری آموزش و پرورش باید از بحثتبلیغات تلویزیونی و تشویق بی‌سوادان به با سواد شدن تلاش کنند.

استاندار گفت: صدا و سیمای لرستان با همکاری آموزش و پرورش باید از بحثتبلیغات تلویزیونی و تشویق بی‌سوادان به با سواد شدن تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم‌آباد، هوشنگ بازوند امروز در جلسه شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی لرستان در این شهرستان، گفت: ‌ آموزش‌و پرورش استان باید ظرف یک ماه آینده اطلاعات و آمار دقیقی از بی‌سوادی استان لرستان را به تفکیک شهرستان‌ها و محله‌ها جمع‌آوری کند تا بتوانیم برای ریشه‌کن کردن آن تصمیم اساسی بگیریم.

وی ادامه داد: یکی دیگر از کارهایی که آموزش‌وپرورش لرستان باید طی یک ماهه آینده انجام دهد جایگاه دقیق استان لرستان نسبت به استان‌های دیگر است یعنی ما باید بدانیم که از لحاظ بی‌سوادی در چه جایگاهی قرار داریم.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: آمار دقیق بی‌سوادی به تفکیک زن و مرد باید مشخص شود و این آمار باید برش شهرستانی داشته باشد، یعنی هر تصمیمی که در مرکز استان گرفته می‌شود باید آن برنامه‌ها در شهرستان‌ها نیز اجرایی شود.

بازوند عنوان داشت: یکی دیگر از برنامه‌های آموزش و پرورش استان این است که برنامه جامع شتاب‌بخشی طرح بی‌سوادی را مجدد بازبینی کند و از تمام ظرفیت‌های استان نظیر بسیج سازندگی، دهیاری‌ها، خانه‌های بهداشت، دستگاه‌های اجرایی و… استفاده کند تا بتوانیم بخشی از مشکلات بی‌سوادی را در استان برطرف کنیم.

استاندار لرستان عنوان داشت: در جلسه آینده تمام ۱۳ اعضای این شورا به همراه دستگاه‌هایی که تفاهم‌نامه همکاری با آموزش و پرورش امضا کرده‌اند باید حضور داشته باشند.

این مسئول متذکر شد: صدا و سیمای لرستان با همکاری آموزش و پرورش باید از بحثتبلیغات تلویزیونی و تشویق بی‌سوادان به با سواد شدن تلاش کنند.

بازوند بیان داشت: شورای پشتیبانی نهضت سوادآموزی در شهرستان‌ها همانند مرکز استان با ریاست فرمانداران برگزار شود تا بتوانیم در بحثبا سواد کردن بی‌سوادان گام‌های خوبی برداریم.

وی تشریح کرد: ‌ آموزش و پرورش می‌تواند از ظرفیت ۱۰۵۰ دهیار در سطح استان لرستان برای شناسایی بی‌سوادان و با سواد کردن آن‌ها استفاده کند.

استاندار لرستان اضافه کرد: شبکه افلاک لرستان نسبت به شبکه‌های دیگر استان‌ها مخاطبان بیشتری دارد از این رو می‌توانیم از این شبکه به خوبی استفاده کنیم.

در ادامه معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: آموزش و پرورش می‌تواند از خانه‌های بهداشتی ما کمک بگیرد زیرا این خانه‌های بهداشتی مراجع اطلاعاتی دقیقی هستند.

علی فرهادی در پایان ادامه داد: ‌ آموزش و پرورش می‌تواند با همکاری با مدارس و معلمان عشایری برای شناسایی بی‌سوادان اقدام کند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز