مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان لرستان خبر داد:
۱۵ طرح اقتصادی در کارگروه اشتغال لرستان به تصویب رسید
قائم مقام وزیر و مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان لرستان گفت: در کارگروه توسعه و اشتغال این استان، ۱۵ طرح صنعتی، تعاونی، کشاورزی و فناوری به تصویب رسید.
قائم مقام وزیر و مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان لرستان گفت: در کارگروه توسعه و اشتغال این استان، ۱۵ طرح صنعتی، تعاونی، کشاورزی و فناوری به تصویب رسید.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، حامد ویس کرمی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان لرستان که با حضور استاندار برگزار شد، گفت: این طرحها با اعتباری بالغ بر۴۳۸میلیارد تومان به تصویب کارگروه اشتغال لرستان رسیده است.
مدیر کل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان لرستان در ادامه افزود: این طرحها با اعتبار ۴۳۸ میلیارد و ۹۰ میلیون تومان و تسهیلالت ارزی ۲۳.۵ میلیون یور و ۴۰۸ میلیون دلار از محل از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، بنگاههای زودبازده و مشاغل خانگی به تصویب رسید.
ویس کرمی با اشاره به اشتغال این طرحها خاطر نشان ساخت: با تامین اعتبار این طرحها و بهرهبرداری از آنها زمینه اشتغال ۸۶۵ نفر و تثبیت اشتغال ۸ نفر در لرستان خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان از جمله این طرحها را پتروشیمی کوهدشت، زرح توسعه زاگرسپوش بروجرد و نیروگاه دورود عنوان کرد و ادامه داد: با تصویب پتروشیمی کوهدشت و در صورت تامین اعتبار و بهرهبرداری، زمینه اشتغال بیش از ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم فراهم میشود.
این مسئول در ادامه از تصویب ۲ طرح تعاونی با ۴۹۰ میلیون ریال اعتبار خبر داد و اظهار کرد: با این طرحها زمینه اشتغال سه نفر ایجاد میشود.
وی افزود: ۹ طرح دانشبنیان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان در لرستان به تصویب رسید.
ویس کرمی یادآور شد: با بهرهبرداری از این طرحهای دانشبنیان زمینه ایجاد اشتغال ۳۷ نفر و تثبیت اشتغال ۷ نفر در لرستان فراهم خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: در این کارگروه یک طرح مشاغل خانگی با ۹۵ میلیون تومان اعتبار و ۱۹ نفر اشتغال به تصویب رسیده است.
وی افزود: همچنین در این جلسه ۲ طرح تعاونی با اعتباری بالغ بر ۶۴ میلیون تومان و اشتغالزایی سه نفر به تصویب رسید.
در آغاز این جلسه بازون استاندار لرستان با بیان اینکه طرحهای معرفی شده به کارگروه باید کارشناسی شوند افزود: مدیران دستگاههای اجرایی باید اشتغال پایدار را در اولویت کاری خود قرار دهند و طرحهایی که ایجاد اشتغال پایدار میکنند را در اولویت خود قرار دهند.
بازوند تصریح کرد: دستگاههای اجرایی استان بایستی طرحهایی که نیازمند اعتبارات صندوق توسعه ملی هستند را به کارگروه اشتغال معرفی کرده تا با رایزنیهای صورت گرفته اعتبار این طرحهای اقتصادی را از محل این صندوق تأمین کنیم.