سرپرست اداره کل کار لرستان:
کارآفرینان مهمترین سرمایههای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال میباشند
![کارآفرینان مهمترین سرمایههای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال میباشند](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/k2UKXhVrmHxy/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pjnok2HwZiHt7otfNPZWXfo,/01.jpg)
سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: امروز کارآفرینی به عنوان یکی از پیش زمینههای توسعهیافتگی جوامع، مهمترین سرمایههای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال میباشند.
به گزارش ایلنا، سید فرهاد ناصری نیا در اولین جلسه کانون کارآفرینان برتر رسمی لرستان با بیان اینکه کارآفرینان مهمترین سرمایههای توسعه اقتصادی میباشند، اظهار داشت: بنابراین اگر به آنها توجه شود بیشک مهمترین اهرم توسعه و پیشرفت در جامعه محسوب میشوند پس باید در مسیر حمایت و گسترش فرهنگ کارآفرینی تسهیلگری کنیم.
وی با تعامل کانون کارآفرینان با مدیران دستگاههای اجرایی استان در جهت جذب سرمایه گذاران تاکید کرد و افزود: کانون کارآفرینان بایستی با شناسایی افراد خلاق و توانمند، ایجاد شرکتهای دانش بنیان و با آموزشهای تخصصی و کارآفرین محور به جوانان جویای کار، روند جذب سرمایه گذاران را برای رونق تولید و ایجاد اشتغال در استان تسریع کند.
سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه رسالت کانون کارآفرینان رسالت بسیار مقدسی است، عنوان کرد: در بیشتر مناطق روستایی و عشایری استان بیشتر افراد در حوزه دامداری و کشاورزی مشغول کار و تلاش هستند اما اگر از آنها بپرسید کارتان چیست پاسخ میدهند بیکاریم، اینجاست که باید تاکید کنم کار فقط پشت میز نشینی یا با کت و شلوار نگهبانی یک اداره نیست، کار شامل همه اموراتی که در زندگی برای امرار معاش صورت میگیرد است و اشتغال در ادارات دولتی را نیز شامل میشود.
ناصری نیا به ضعف گفتمان و تعامل در بین دستگاههای اجرایی و کارآفرینان اشاره کرد و گفت: کانون کارآفرینان ظرفیتهای و نقاط قوت استان را شناسایی کنند و به سرمایه گذاران معرفی کنند و ما مسئولین و مدیران دستگاههای اجرایی و به ویژه بانکها شرایط را برای این افراد تسهیل کنیم تا سرمایه گذار با خیال راحت و بدون دغدغه وارد استان شود.
وی تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان به تعامل و همکاری شرکای اجتماعی نیاز داریم و بر این اساس وجود کانون کارآفرینان میتواند حلقه اتصال بین بخش دولتی و خصوصی باشد زیرا تنوع کار و افزایش نیاز جوامع ما را نیازمند به ایجاد چنین تشکلهایی با حضور افراد خلاق و توانمند کرده است.
سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان با تاکید بر اینکه کانون کارآفرینان از مسائل حاشیهای پرهیز کنند، بیان کرد: شناسایی افراد خلاق و کارآفرین، توسعه کارآفرینی و کمک به ایجاد اشتغال در سطح استان، توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی با آموزش و تعامل با دانشگاهها، تلاش برای دسترسی به مواد اولیه، ماشین آلات و تجهیزات از جمله اقدامات در راستای کانون کارآفرینان است.
در ابتدای این نشست اعضای هیأت مدیره کانون کارآفرینان برتر رسمی لرستان، گزارشی از برنامهها و اقدامات صورت گرفته و مسائل و مشکلات را ارائه کرده و همچنین پیشنهادات و نقطه نظرات اعضا در راستای بهبود روند همکاری کانون استان به عنوان تنها نهاد کارآفرینی رسمی با دستگاههای اجرایی و نهادهای مردمی را مطرح کردند.