توسعه همکاریهای گسترده بانک ملی ایران با صنایع کشور
معاون شعب و بازاریابی منطقه دو بانک ملی ایران به منظور اطلاع از روند فعالیت و بررسی زمینه های مشارکت بانک در طرح های توسعه ای از دو واحد تولیدی و صنعتی در استان فارس بازدید کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران ، محمد نجف زاده در بازدید از دو کارخانه تولیدی رامک و ارس در استان فارس خاطرنشان کرد: بانک ملی ایران در شرایط تحریم و فشارهای بین المللی بیش از پیش خود را مکلف به ارائه خدمات برای توسعه فعالیت واحدهای تولیدی می داند .
وی افزود: تعامل و همکاری های دو جانبه بین بانک و شرکت های معتبر تولیدی همانند رامک (تولید کننده فرآورده های لبنی) و ارس (تولید کننده مواد معدنی) منجر به رونق تولید و اشتغالزایی خواهد شد .
معاون شعب و بازاریابی منطقه دو بانک ملی ایران افزود: یکی از افتخارات این بانک مشارکت در ایجاد و توسعه طرح های زیربنایی کشور است .
وی افزود: از اولویتهای مهم بانک ملی ایران کمک به بهبود چرخه ارزی کشور است که با تکیه بر دانش بومی و قطع زنجیره خروج ارز از کشور محقق می شود .
نجف زاده با تاکید بر حمایت حداکثری از شرکت های دانش بنیان و آمادگی این بانک نسبت به رفع نیازها و خواسته های واحدهای تولیدی استان گفت : خدمات الکترونیکی و اینترنتی بانکملی ایران منطبق با سلایق و نیازهای شرکت ها طراحی شده است.
وی افزود : واحد های تولیدی با تجهیز و بهره برداری از سامانه های بانکملی ایران می توانند بسیاری از امور عملیات بانکی خود را تسهیل بخشند.
کریم ریگی زادگان رئیس اداره امور شعب استان فارس نیز ضمن تقدیر از همکاری های نزدیک کارخانه تولیدی رامک به عنوان یکی از مشتریان خوشنام بانک ملی ایران گزارشی از عملکرد مطلوب این واحد تولیدی و تعامل سازنده با این اداره ارائه کرد.
وی نیز مشارکت در این طرح بزرگ اقتصادی تا حصول نتیجه مطلوب را افتخار ارزشمندی برای بانک ملی ایران دانست و خاطرنشان کرد :این طرح از جهت اشتغالزایی ،کاهش وابستگی به واردات و کمک به افزایش ذخیره ارزی برای استان فارس اهمیت ویژه ای دارد.
دکتر عادل مدیر پروژه کارخانه ارس نیز با قدردانی از حضور مدیران بانک ملی ایران در این کارخانه، مسئولیت پذیری بانک ملی ایران نسبت به توسعه زیربنایی کشور را مهمترین عامل ماندگاری این بانک دانست و از همراهی موثر این اداره با این طرح صنعتی قدردانی کرد.
گفتنی است: کارخانه در دست احداث ارس یکی از واحدهای تولیدی مهم و استراتژیک کشور است که تولید سیانید سدیم را در دستور کار بهره برداری قرار داده است. این واحد تولیدی برای اولین بار در ایران تولید سیانید سدیم به روش گاز آمونیاکی بصورت قرصی با خلوص ۹۸ درصد را کلید زده که در نوع خود گام مهم و بلندی در جهت خودکفایی و تکیه بر توان داخلی محسوب می شود.
ظرفیت اولیه اسمی این کارخانه 6 هزار تن است و در صورت اجرای طرح های توسعه ای، ظرفیت تولید به 12 هزار تن در سال خواهد رسید که برآیند آن قطع کامل وابستگی واردات این کالای استراتژیک خواهد بود.