عزم وزیر اقتصاد در بهره گیری از بانوان توانمند در پستهای مدیریتی
ایجاد بسترهای لازم برای توسعه عدالت اجتماعی یکی از مهمترین آرمانهای انقلاب اسلامی بوده و یکی از مهمترین ابعاد این عدالت نیز عدالت جنسیتی است.
ایلنا، در برنامه ششم توسعه و دیگر برنامه های توسعه ای و بویژه دولت تدبیر و امید نیز تاکید ویژه ای بر این امر شده است.
تجربه استفاده از ظرفیت مدیریت زنان در سمت های مدیریتی، تاکنون دستاوردهای بسیاری را برای کشور به دنبال داشته است و نباید عامل جنسیت بیش از شایستگی و توانمندی مورد توجه باشد.
انتصابات اخیر که از زمان تصدی دکتر فرهاد دژپسند در وزارت امور اقتصادی و دارایی صورت گرفته است ، رویکرد مثبت و جدیدی است که نشان از اهتمام جدی برای استفاده از ظرفیت بانوان توانمند، دانش آموخته و با تجربه ای است که آمادگی و اراده جدی برای نقشآفرینی در سطوح مدیریت کلان اقتصاد کشور را دارند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با در نظر گرفتن همین رویکرد و در راستای استفاده بهینه از توانمندی و تخصص نیروهای با تجربه در سال جاری طی احکام جداگانه ای، خانم ها الهام شادابفر را به عنوان نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان لرستان، یکتا اشرفی را به عنوان عضو هیأت مدیره شرکت سهامی بیمه ایران و خانم نرگس نجفی را به سمت عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران منصوب کرده است .
انتصاب زنان در پستهای مدیریتی و هیات مدیره بانک ها حاکی از نگاه ویژه ای است که اکنون به توانمندی نیروهای متخصص فارغ از موضوع جنسیت دوخته شده است. حضور موثر بانوان در این سمت ها و آمارهای موجود، نشان دهنده رشد قابل توجه تعداد مدیران زن در بدنه مدیریتی وزارت اقتصاد و سازمان های تابعه است.
داشتن این نگاه و بهره مندی از مشارکت جامعه زنان در بخشهای مختلف کشور ضروری است . بی تردید برقراری عدالت سازمانی در بهره گیری از توانمندی نیروهای کیفی ونگاه عاری از جنسیت زدگی، رمز
پیشرفت های آتی برای کشور خواهد بود و الگوی پیشرفت در گروی توجه بیشتر به نقش زنان است.
شایستهسالاری و نه جنسیت گرایی، رمز پیروزی، توسعه و بهره وری سازمانهاست و بی شک انتصاب بانوان شایسته که سوابق درخشان علمی و مدیریتی در کارنامه خود دارند، سبب رشد و بهبود مستمر فرآیندها و افزایش بهرهوری است.
این موضوعی است که به درستی و با عزم و اراده و اهتمام وزیر اقتصاد در سال جاری انجام شده و نشان
می دهد که امروزه دیگر توانمندسازی زنان و مشارکت آنان در همه زمینهها از جمله در فرآیند تصمیمگیری و مدیریت جامعه یکی از پیش نیازهای توسعه پایدار محسوب می شود.