خبرگزاری کار ایران

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی قم مطرح کرد؛

جاذبه های کاذب اینترنت و آسیب های آن برای جوانان و نوجوانان

جاذبه های کاذب اینترنت و آسیب های آن برای جوانان و نوجوانان
کد خبر : ۱۷۲۷۶۶

رسانه هایی همچون اینترنت با بهره مندی از جاذبه های کاذب توانسته اند مخاطبان و کاربران بسیاری را در بین جوانان جذب کنند / کشورهای استعماری به وسیله اینترنت و… نیروی محرکه جامعه را به منجلاب فساد کشانده و از پیشرفت ایران اسلامی جلوگیری کنند.

ایلنا: آسیب های اینترنت برای جوانان چیست؟

به گزارش ایلنا، سرهنگ احمد صادقی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان در گزارشی با اشاره به رشد سریع تکنولوژی ارتباطات، عمومیت، دسترسی آسان و ارزان به رسانه های جمعی، نوشت: رسانه هایی همچون اینترنت با بهره مندی از جاذبه های کاذب توانسته اند مخاطبان و کاربران بسیاری را در بین جوانان جذب کنند.

با فاصله گرفتن مردم کشورهای اروپایی از معنویت در قرون گذشته و تریج فساد و فحشاء، بنیان و شیرازه خانواده در آن کشورها از هم پاشیده شده و با پیشرفت علم و تکنولوژی و دسترسی انسان ها به وسایل ارتباطی از جمله ماهواره، اینترنت، تلفن همراه و… اینگونه موارد در دهه اخیر در آن کشورها به شدت افزایش یافته است.

کشورهای استعماری در عصر جدید با بهره‌گیری از چنین امکاناتی از جمله اینترنت تمامی تلاش خود را به کار بسته‌اند تا نوجوانان و جوانان کشور ما را نیز به سوی این ناهنجاری های اخلاقی بکشانند و با این روش نیروی محرکه جامعه را به منجلاب فساد کشانده و از پیشرفت ایران اسلامی جلوگیری کنند.

امروزه در اینترنت با انواع تحریکات مستقیم و غیرمستقیم بامحتوای غیر اخلاقی، روح، روان و جسم نوجوانان و جوانان را به مخاطره می‌اندازند.

نوجوانانی که مرتباً از اینترنت استفاده می‌کنند معمولاً افراد منزوی و گوشه‌گیری هستند و برای یافتن فردی که بتوانند با او در مورد تهدیدات و سوء استفاده‌ها مشورت کنند یا از وی کمک بگیرند دچار مشکل می‌شوند.

برای رفع این معضل، معلمان، مسئولان مدارس و والدین باید دارای دانش کافی در مورد میزان شیوع این مزاحمت اینترنتی باشند تا بتوانند نوجوانان و جوانان را از نحوه کاربری امن و مناسب فضای سایبر آگاه سازند؛ علاوه بر این از آنجایی که معمولاً بزرگسالان در مقایسه با فرزندانشان دانش کمتری نسبت به روشهای گوناگون استفاده از اینترنت دارند باید به ‌صورت مداوم دانش خود را به روز کنند.

آسیب های اینترنت شامل موارد ذیل می باشد:

۱ - آسیب های جسمانی: تیک ها، فشارهای عصبی، چشم درد، چاقی، افسردگی، انزوای اجتماعی و… می باشد.

۲ - آسیب های اجتماعی و فرهنگی: اعتیاد اینترنتی یکی از آسیب های اجتماعی و فرهنگی است که علاوه بر مزیت ها و فرصت هایی که برای جامعه امروز پدید آورده می تواند تهدیدی برای اقتصاد، فرهنگ، امنیت اجتماعی و… جامعه داشته باشد.

۳ - آسیب های اخلاقی: از نمونه انحرافاتی که می توان در تعریف آسیب های اخلاقی جای داد عبارتند از طلاق، پرخاشگری فرزندان، گرایش به مواد مخدر، افسردگی، بزهکاری، فساد اخلاقی، تفکرات شیطانی، ارائه الگوی نامناسب، چت و استفاده نادرست از اینترنت.

۴ - گسست فکری و عاطفی: با ورود اینترنت و رایانه به درون خانه ها، بین والدین و فرزندان جدایی فکری، عاطفی، فیزیکی رخ داده که تنها با هوشیاری والدین و آگاهی اعضای خانواده از معایب و مزایای اینترنت، می توان با این موضوع مقابله نمود.

جوانان و نوجوانان نیز آگاه باشند در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی با والدین و معلمان مشاور به مراکز مشاوره پلیس مراجعه و زندگی خود را به سادگی تباه نسازند.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز