استاندار قزوین:
تنوع سلایق سیاسی در جامعه را باید به رسمیت بشناسیم
در اهمیت و ضرورت حضور احزاب سیاسی در جامعه بحثی وجود ندارد و برای برگزاری نشست های مستمر و سازنده با گروه های سیاسی آمادگی کامل در استان وجود دارد.
استاندار قزوین در نشست با احزاب و گروه های سیاسی گفت: خروجی تمامی فعالیت های حزبی باید ارتقای شاخص های توسعه و ارتقا سطح زندگی مردم باشد.
وی افزود: تاریخ احزاب در کشور یک فرایند پرفراز و نشیبی را طی کرده است و این محدود به انقلاب اسلامی نیست و احزاب در جامعه ما آنگونه که شایسته است شکل نگرفته و نهادینه نشده اند که فقدان زیر ساخت های تربیتی، عدم باور جامعه و هزینه های بالای فعالیت های سیاسی می تواند از جمله دلایل عدم اقبال و نهادینه شدن فعالیت های خوبی در جامعه باشد.
استاندار با بیان اینکه «متاسفانه شاهد نشاط و سرزندگی اجتماعی و سیاسی که نتیجه فعالیت احزاب در جامعه است نیستیم» در ادامه یادآور شد: وقتی احزاب در جامعه فروغی نداشته باشند آسیب هایی چون قبیله گرایی در جامعه رشد می کند اما فعالیت احزاب در چارچوب قانون اساسی می تواند موانع گروه ها و شخصیت ها را شفاف کرده و آنها را نسبت به عملکرد خود مسئولیت پذیر و پاسخگو کند.
وی افزود: باید نسبت به فعالیت هرچه بیشتر احزاب در جامعه مصر باشیم و درخصوص ساز و کار این تشکل های سیاسی در اداره کشور چاره اندیشی کنیم.
استاندار گفت: عدم فعالیت احزاب سیاسی هزینه های زیادی را بر جامعه تحمیل می کند اما فعالیت احزاب می تواند با اعلام نظر درخصوص سیاست ها و برنامه های آرای مردم را جلب کرده و نشاط و سرزندگی سیاسی و اجتماعی را در جامعه ایجاد کند.
وی افزود: باید هزینه فعالیت حزبی و سیاسی را در کشور پایین بیاوریم و بستر فعالیت مستمر آنها را در جامعه فراهم کنیم و برای تحقق این مطلوب نیازمند آنیم که نقاط ضعف و قوت احزاب سیاسی در جامعه را بازشناسی کرده و ابعاد نظارتی احزاب بر عملکرد خود و سیاست و برنامه ها را بیشتر کنیم.
استاندار با بیان اینکه احزاب باید بر آمده از نخبگان سیاسی جامعه باشند در ادامه خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی هیچ کس نگران فعالیت های حزبی نیست و برگزاری جلسات و نشست های مشترک با احزاب می تواند درصد خطای مدیران در تصمیم گیری ها و رفتارها را کاهش داده و درستی عملکرد آنها را افزایش دهد.
وی افزود: باید تنوع افکار و سلایق سیاسی در جامعه را به رسمیت بشناسیم و هیچ کس فعالیت های سیاسی که در چارچوب قانون اساسی و با رعایت خطوط قرمز انجام می شود نفی نمی کند چون فعالیت نخبگان سیاسی در جامعه می تواند بلوغ و عقلانیت سیاسی و اجتماعی را در جامعه رونق ببخشد.
استاندار گفت: ولایت فقیه، شخص ولی فقیه، قانون اساسی و پرهیز از بد اخلاقی سیاسی جزو خطوط قرمز هستند و براساس متون دینی نزاع، کینه، بدزبانی، انتقام، فحاشی گناه است و نباید بدبینی سیاسی در جامعه جا را بر تحلیل ها و تبیین های سیاسی تنگ کند تا شاهد رشد فهم و اندوخته های سیاسی و اجتماعی مردم باشیم.
وی با تأکید بر رعایت حریم و حرمت انسان ها در اظهار نظرها و موضع گیری های سیاسی اظهار داشت: اهل بازی سیاسی نیستم و پیچیدگی سیاسی ندارم، از نقطه نظرات نخبگکان سیاسی استقبال می کنم، سر سوزنی پنهانکاری سیاسی ندارم و از آستانه تحمل بالایی برخوردارم به ارتباط و تعامل دوسویه با احزاب اعتقاد دارم و به دعوت تمامی احزاب و گروه های سیاسی پاسخ مثبت می دهم.
استاندار از توجه به توسعه و ارتقای استان به عنوان یک مطالبه عمومی و محور مشترک تمامی احزاب و جریانات سیاسی یاد کرد و در این خصوص افزود: به شدت به ادبیات مشترکی در زمینه توسعه استان نیاز داریم و نخبگان سیاسی و اجتماعی باید این موضوع را به یک مطالبه عمومی تبدیل کنند و یک ادبیات جدیدی را در این حوزه خلق کنند که خلاء آن به شدت در استان احساس می شود.
استاندار افزود: تا زمانی که گفتمان توسعه در جامعه و در بین نخبگان سیاسی ایجاد نشود نمی توانیم آینده دقیق و درستی از استان ترسیم کنیم و خروجی تمامی فعالیت های حزبی باید ارتقای شاخص های توسعه و ارتقا سطح زندگی مردم باشد و این مهمترین وظیفه احزاب و گروه های سیاسی در استان می باشد.
گفتنی است در ابتدای این نشست نمایندگان احزاب و تشکل های سیاسی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود درخصوص کارکردها و اولویت ها احزاب سیاسی در جامعه پرداختند.