رشد 18 درصدی تولید گوشت مرغ در قزوین

مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در سال 1403 بیش از 95 هزار و 550 تن گوشت مرغ در استان تولید شد که در مقایسه با 80 هزار و 207 تن تولید سال 1402 نشاندهنده رشد 18 درصدی است.
به گزارش ایلنا از قزوین، علی رمضانپور با بیان اینکه این استان در سال 1403 شاهد رشد 13 درصدی جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی بود، گفت: این افزایش تولید گوشت مرغ را نیز با جهشی 18 درصدی به بیش از 95 هزار تن رساند.
وی اضافه کرد: در سال گذشته 49 میلیون و 540 هزار و 517 قطعه جوجه در 412 واحد مرغداری قزوین ریخته شد که این میزان 13 درصد بیشتر از 43 میلیون و 747 هزار قطعه جوجهریزی شده در سال 1402 است و از برنامه ابلاغی نیز فراتر رفته است.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به تاثیر این افزایش جوجهریزی بر تولید گوشت مرغ گفت: در سال 1403 بیش از 95 هزار و 550 تن گوشت مرغ در استان تولید شد که در مقایسه با 80 هزار و 207 تن تولید سال 1402 نشاندهنده رشد 18 درصدی است.
رمضانپور با بیان اینکه به طور متوسط ماهانه 4 میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام میشود، افزود: این دستاوردها نتیجه حمایتهای دولت از تولیدکنندگان و بهبود شرایط پرورش در واحدهای مرغداری استان است.
وی افزایش تولید گوشت مرغ را گامی مهم در جهت تأمین نیازهای داخلی و ایجاد فرصتهای صادراتی برای استان دانست و ابراز امیدواری کرد که این روند رو به رشد در سالهای آینده نیز ادامه یابد.