در نیمه نخست امسال صورت گرفت؛
تولید ۱۷ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی قزوین
![تولید ۱۷ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی قزوین](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/CRYHltb8jjw1/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0po7FutBz83qm7otfNPZWXfo,/%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2.jpg)
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۱۷ هزار و ۸۸۳ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان در۶ ماهه نخست امسال خبر داد.
به گزارش ایلنا، محمد میربابایی با اعلام این خبر افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن بوده ۹ درصد رشد داشته است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عنوان کرد: پیشبینی میشود تا پایان سال جاری ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.
وی اضافه کرد: همچنین در شهریور ماه امسال ۲ هزار و ۵۱۷ تن گوشت قرمز تولید شده است.
این مسئول با بیان اینکه این میزان گوشت از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است، خاطر نشان کرد: ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهرهبردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین به فعالیت میپردازند.
وی یادآور شد: در صورت دسترس بودن نهادههای کافی و رفع کمبود نقدینگی پیشبینی میشود تا پایان سال جاری بتوان به اهداف کمی و کیفی در تولید گوشت قرمز در استان دست یافت.