در سال جاری؛
تولید گوشت بوقلمون در قزوین 20 درصد افزایش یافت
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از رشد ۲۰ درصدی تولید گوشت بوقلمون در واحدهای تولیدی این استان در نه ماهه گذشته امسال خبر داد.
به گزارش ایلنا، علی رمضانپور با اعلام این خبر گفت: در این بازه زمانی 3 هزار و 600 تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی این استان تولید شده که این میزان در مدت مشابه سال گذشته حدود 2 هزار و 900 تن بوده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: پیش بینی میشود تا پایان سال جاری 4 هزار و 500 تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی این استان تولید شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۲۵ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۸۶ هزار قطعه در استان فعال است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در این استان در شهرستان آبیک با ظرفیت ۱۵۶ هزار قطعه است.