نماینده ولی فقیه در قزوین:
تعطیل کردن مطالبهگری ما را به تسلط آدمهای نا اهل نزدیک میکند
نماینده ولیفقیه در استان قزوین گفت: ما باید بستر مناسبی برای عدالتخواهی و انتقاد داشته باشیم، این یک مسئله بسیار مهم است، اگر ما انتقاد کردن و مطالبهگری را تعطیل کنیم، قدم به قدم به سوی ضعف، زورگویی و تسلط آدمهای نااهل نزدیک میشویم.
به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی با حضور در جمع دانشآموزان دبیرستان علامه جعفری ضمن ارائه نکاتی درباره تاریخ معاصر ایران، دستاوردها و چالیشهای پیش روی انقلاب اسلامی به پرسشهای دانشآموزان پاسخ داد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین در پاسخ به سئوال یکی از دانشآموزان که عدم برگزاری کرسیهای آزاداندیشی و جلسات پرسش و پاسخ را عامل این آشوب و فتنهها عنوان کرد، گفت: من هفتهای یک روز در میان دانشآموزان حضور پیدا میکنم و با آنان جلسات پرسش و پاسخ دارم، حتی در برخی دولتها گفتند که اجازه نداریم به مدارس برویم و برای دانشآموزان صحبت کنیم اما اکنون عزیزانی را داریم که دغدغهمند و علاقمند به برگزاری این جلسات هستند.
وی با تأکید بر اینکه کرسیهای آزاداندیشی در مدارس و دانشگاهها جدی گرفته شود، یادآور شد: طبیعی است که وقتی اتفاقات این چنینی در کشور میافتد و فتنهای به پا میشود، بازار اینگونه جلسات پرسش و پاسخ گرمتر میشود اما در حالت کلی معتقدیم نباید منتظر باشیم یک اتفاقی بیفتد و بعداً به تکاپو بیفتیم و همواره باید کرسیهای آزاداندیشی در مدارس و دانشگاهها جدی گرفته شود.
امام جمعه قزوین در پاسخ به پرسش یکی از دانشآموزان در رابطه با لزوم ایجاد بستر مناسب جهت اعتراضات مردمی، عنوان کرد: باید همواره انتقادگر باشیم و فلسفه وجود مسجد همین است، آدمها باید در مسجد جمع شوند نمازشان را بخوانند و اگر انتقادی به بیعدالتی دارند مطرح کنند، مسجد و امام جماعت برای همین است، منبر و سخنرانی برای همین است، البته همه حرفها در مسجد اعتراضی نیستند، ما آموزش، تربیت، حکمت، علم، دانش و اخلاق را هم در مسجد داریم، باید دائم از فرصتهایی که داریم استفاده شود و اینها به سمع و نظر مردم برسد و حرفهای مردم نیز شنیده شود.
نماینده ولیفقیه در استان قزوین ادامه داد: سیره پیغمبر (ص) و ائمه اطهار (ع) این بوده است، باید اینگونه باشد، اگر اینها تعطیل شود ما گرفتار میشویم.
امام جمعه قزوین در پاسخ به سئوال یکی از دانشآموزان که بهرغم پرورش و تربیت طلبههای فراوان در این عصر، مردم به سمت دین گرایش پیدا نکردهاند، خاطرنشان کرد: بنده پیش از پیروزی انقلاب فعال سیاسی بودم و در اعتراضات سال 54 در مدرسه فیضیه دستگیر شدم، یعنی زندان دیده و تبعید کشیده هستم.
وی ادامه داد: همان سال 54 در مدرسه فیضیه وقتی در محاصره ساواک بودیم، خیلیها به تحریک ساواک آمده بودند به سمت مدرسه سنگ پرتاب میکردند، یک دانشآموزی پشت پنجره مدرسه با مشت گره کرده میگفت طلبهها مقاومت کنید ما هم هستیم، ما با این کار او آنقدر روحیه گرفتیم که شیرینی آن را هرگز فراموش نمیکنیم.
امام جمعه قزوین اظهار کرد: ما در چنین شرایطی بودیم و وقتی انقلاب جدیتر شد همه به میدان آمدند، مردم عدالت، آزادی، اسلام، قرآن، عفت و حیا را دوست داشتند، اکنون نیز اینگونه است.