اولویت کانون وکلای قزوین حمایت از قشر کم درآمد است
رئیس کانون وکلای دادگستری استان قزوین گفت: حمایت از قشر کم درآمد و ضعیف جامعه در خدمت رسانی توسط کانون وکلا در اولویت است و در این راستا سالانه حدود 1500 فقره معاضدت قضایی و تسخیری به صورت رایگان در پرونده ها انجام می شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محمد حسینی در آئین بهره برداری از واحد سازش و حل اختلاف و معاضدت قضایی در کانون وکلای دادسگتری استان قزوین گفت: وکلای دادگستری علاوه بر وظایف ذاتی و رسالتی که در دفاع از موکلین در محاکم و اجرای عدالت برعهده دارند در مسئولیت های اجتماعی هم می توانند نقش آفرین باشند و به مسئولیت های اجتماعی هم اهمیت دهند که شاید در قانون پیش بینی نشده است.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان قزوین یادآورشد: با استفاده از وکلای باسابقه و خوش نام کانون و نیز شخصیت های تاثیرگذار می توانیم در راستای حل و فصل اختلافات و دعاوی گام برداریم و بسیاری از پرونده های کیفی را با سازش خاتمه دهیم.
حسینی یادآوشد: بسیاری از پرونده های کیفری می تواند با پرداخت مبالغی خاتمه یابد و اگر به معاضدت و سازش منجر شود پیامدهای مثبت زیادی دارد.
وی گفت: با جلب مشارکت خیرین و پیشکسوتان و افراد با سابقه قصد داریم با راه اندازی واحد صلح و سازش بسیاری از پرونده ها را بدون ارجاع به محاکم حل و فصل کنیم.
حسینی یادآورشد: بر اساس سند چشم انداز در افق 1404 و برنامه ششم و سند تحول قضایی با مشارکت دادگستری بایستی بتوانیم اقدامات شایسته ای در راستای کاهش مشکلات قضایی مردم گام برداریم و از همه ظرفیت ها برای حل چالش ها استفاده کنیم.
وی اظهارداشت: در استان سالانه 20 هزار نفر ساعت خدمات مشاوره حقوقی رایگان به صورت غیر حضوری و آنلاین به افراد ارائه شده و راه اندازی "اورژانس وکیل"با هدف کاهش خشونت در خانواده ها و رسیدگی به مشکلات کودک آزاری انجام شده است.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان قزوین اضافه کرد: لازم است تا شهروندان به سرعت بتوانند به اطلاعات حقوقی دسترسی پیدا کنند تا مشکلات آنها پیامد منفی نداشته باشد و در حفظ آثار جرم با مشاوره ای که از کانون وکلا می گیرند بوقع اقدام شود.
وی اظهارداشت: با راه اندازی واحد صلح و سازش توسط واحد معاضدت قضایی کانون امیدواریم پرونده هایی که درجه اهمیت و پیچیدگی کمتری برخوردارند در این بخش رسیدگی شده و به صلح و سازش منجر شود.
حسینی یادآورشد: البته در پرونده ها قتل هم می توانیم وارد صلح و سازش شویم و تلاش می کنیم هر موردی که امکان صلح و سازش داشت قبل از ارجاع به محاکم و یا حتی پس از آن از این مسیر دنبال شود.
وی گفت: واحد صلح و سازش کانون وکلای دادگستری به نام سید حسن رفیعی نامگذاری شده است.
در این مراسم، محمد قاسمی دادستان، حجت الاسلام حیدری رئیس شورای حل اختلاف، تقی پور رئیس مجتمع قضایی کوثر، مهدی عبدیان رئیس ستاد دیه استان، ابراهیم جوادی قهرمان چهار دوره کشتی جهان و جمعی از خیرین و وکلای دادگستری حضور داشتند.