خبرگزاری کار ایران

برگزاری ۲۵۰ برنامه دفاع مقدسی در ارشاد

برگزاری ۲۵۰ برنامه دفاع مقدسی در ارشاد
کد خبر : ۹۷۱۹۶۸

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران از برگزاری ۲۵۰ برنامه توسط این وزارتخانه به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس تا پایان سال خبر داد.

به گزارش ایلنا، محمدرضا سوقندی با اشاره به برنامه‌های وزارت متبوعش برای چهلمین سالگرد دفاع مقدس اظهار کرد: ستاد کل این برنامه‌ها از سال ۱۳۹۸ آغاز به کار کرد و به صورت رسمی از سوم خرداد سلسله برنامه‌ها در کشور شروع شد. یکی از اقدامات، تشکیل ستادهای گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در وزرات خانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور بود که این ستاد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز تشکیل و دبیرخانه آن فعال شد.

وی با بیان برنامه‌های این وزارتخانه در سه حوزه عمومی، تخصصی و برنامه‌های توسعه‌ای عملیاتی گفت: برنامه‌هایی برای هفته دفاع مقدس، هفته بسیج و برنامه‌هایی با محوریت مکتب سلیمانی همزمان با ایام شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی و همچنین دهه فجر در نظر گرفته ایم.

سوقندی افزود: در حوزه برنامه‌های تخصصی چند هفته از سال را به برنامه‌های فرهنگی، هنری، رسانه‌ای و ادبی اختصاص داده‌ایم که از جمله می‌توان به برنامه نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه در دفاع مقدس اشاره کرد که در روز خبرنگار برگزار شد. از چهارم تا دهم بهمن ماه نیز برنامه‌ای با محوریت نقش زنان، مادران و خواهران در دفاع مقدس در نظر گرفته ایم.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران ادامه داد: طرح ملی سه شنبه‌های تکریم با محوریت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور به منظور احیای کارکرد مساجد و نیز در راستای تکریم و توجه به فعالان حوزه فرهنگی و اجتماعی به ویژه خانواده معظم شهدا و ایثارگران همزمان با شروع دهه کرامت آغاز شده است که تا کنون ۱۱ خانواده شهید به صورت ویدیو کنفرانس با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شدند.

وی از برپایی نمایشگاه بزرگ دستاوردهای دفاع مقدس و چهل سال مقاومت از ۳۱ شهریور تا هفتم مهر به مدت هشت روز در باغ موزه انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: در این نمایشگاه شاهد آثار هنرمندان، نویسندگان و همچنین برنامه‌های فرهنگی و هنری مانند نمایشنامه‌خوانی، تئاتر، اکران فیلم دفاع مقدس و سایر فعالیت‌های مرتبط با این حوزه خواهیم بود.

سوقندی اضافه کرد: جهت دهی و استفاده از ظرفیت جشنواره‌های فجر از جمله جشنواره‌های شعر، تئاتر، فیلم، موسیقی و هنرهای تجسمی و همچنین مد و لباس با رویکرد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در برنامه‌های این وزارت خانه قرار گرفته است.

وی افزود: بخش دیگر، برنامه‌های تخصصی و جریان‌سازی است که در ستاد شاهد و امور ایثارگران وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و شورای هماهنگی امور ایثارگران وزارت ارشاد مطرح شده که برای تمام بخش‌های فرهنگی برای گرامیداشت دفاع مقدس و همچنین ترویج فرهنگ ایثار وشهادت و متناسب با وظیفه‌شان برنامه تعریف و ابلاغ شده است. برای ستادهای استانی و همچنین سازمان‌های تابعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز برنامه‌های اختصاصی تعریف کرده‌ایم.

وی با بیان این که چهلمین سالگرد دفاع مقدس فرصتی است تا معارف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را آسیب‌شناسی کنیم، گفت: دوران دفاع مقدس به ابعاد نظامی و امنیتی خلاصه نمی‌شود بلکه ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و بین المللی نیز دارد که غیر از نیروهای مسلح و دستگاه‌های دیگر، دستگاه‌های فرهنگی، علمی و آموزشی هم دفاع مقدس را برای خود یک گنج می‌دانند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران تاکید کرد: به دلیل تحریف‌های صورت گرفته، باید در رویکرد بین الملل محور مقاومت یک بازتولید و چهره جدیدی از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ارائه دهیم و در این مسیر تاکید مقام معظم رهبری بر نهضت ترجمه برای کتاب و فیلم‌های خوب دفاع مقدس بهترین راهبرد است. باتوجه به گروه‌هایی که وارد جهان اسلام شده‌اند و همچنین تغییر نوع دشمنی‌ها و تغییر جغرافیای سیاسی در جهان و شرایطی که به وجود آمده، این موارد مسئله ضرورت ترجمه آثار دفاع مقدس برای نسل‌های جدید را ثابت می‌کند. در این زمینه صدا و سیما، مطبوعات و فضای مجازی بسیار اثرگذارند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز