در نشست خبری فیلم مغز استخوان مطرح شد:
قانون وجدان، جان آدمی را از هر مسئلهای مهمتر میداند/ زمانی در صف جشنواره میایستادیم تا فیلمها را بیسانسور ببینیم
علی زرنگار (نویسنده فیلم مغز استخوان) در نشست خبری این فیلم گفت: به نظر من یک قانونی وجود دارد به نام وجدان، که جان هر آدمی را از هر مسئلهای مهمتر میداند. من معتقدم فیلم خوب فیلمی است که سبب شود تا ما فکر کنیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست خبری فیلم «مغز استخوان» با حضور حمیدرضا قربانی (کارگردان)، حسین پورمحمدی (تهیهکننده)، علی زرنگار (نویسنده)، مرتضی قیدی (مدیر فیلمبرداری)، پریناز ایزدیار، نوید پورفرج و بهروز شعیبی، احمد ساعتچیان (بازیگران) در سالن رسانههای پردیس ملت برگزار شد.
حمیدرضا قربانی (کارگردان) درباره این فیلم گفت: وقتی خواستم فیلم دوم را شروع کنم، تصمیم گرفتم با نویسندهای کار کنم که در کار خود ماهر باشد. نگاه آقای زرنگار را دوست داشتم و چند ماه درباره طرح با هم صحبت کردیم و در نهایت قصه شکل گرفت و اکنون از این موضوع راضی هستم.
علی زرنگار درباره اینکه آیا مشابه این فیلمنامه در کارهای خارجی بوده است، گفت: خیر چنین چیزی را ندیدهام. در میانه فیلمنامه به عنوان زنی ۳۷ ساله استفتایی نوشتم که آیا راهی دارد که بدون گذراندن عده بتوان ازدواج مجدد را انجام داد و هیچ جوابی به من داده نشد و به همین دلیل روند قصه به این صورت شکل گرفت.
پریناز ایزدیار درباره اینکه آیا به شخصیت زن حق میدهد که برای نجات بچهاش از همسرش جدا شود، گفت: اول بگویم که جای بابک حمیدیان در این نشست به شدت خالی است. در مورد سوال نیز باید بگویم که بله من ۱۰۰ درصد به شخصیت و تصمیم او حق میدهم. چراکه به نظرم هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزند نیست.
زرنگار در ادامه نشست گفت: زمانی به جشنواره میآمدیم و صف میایستادیم که فیلمها را بدون سانسور ببینیم. اکنون متاسفم که نهادهایی به موضوع فیلمها ورود کرده و سانسورهایی انجام میدهند. پایان این فیلم نیز دچار تغییراتی شده است.
شعیبی درباره دلیل بازی در این نقش توضیح داد: دوست داشتم امروز بابک حمیدیان بود و البته قطعا برای تصمیم خود دلیل دارد. وقتی قرار است به عنوان بازیگر در پروژهای حضور پیدا کنم، به فاکتورهای بازیگری و اینکه آرامش در گروه داشته باشم برایم اهمیت داشت. همچنین نقش ویژگیهایی داشت که بازی در آن برایم جذاب بود.
پورمحمدی درباره وضعیت اکران این فیلم توضیح داد: اکران بستگی به بازخورد جشنواره دارد و برای اکران بعد از پایان جشنواره تصمیم میگیریم.
قربانی در ادامه بیان کرد: برای این فیلم سه کارشناس حقوقی داشتیم و موارد پزشکی و حقوقی توسط یک تیم گردن کلفت بررسی شده است.
نوید پورفرج درباره بازی در این نقش توضیح داد: این نقش برای من چالش تازهای بود و تمام تلاشم این است که مدل بازیام فرق میکند و به هیچوجه فکر نمیکنم که این نقش مشابه نقشی باشد که در مغزهای کوچک زنگ زده بازی کردهام باشد. امیدوارم کاراکترهای دیگری نیز پیشنهاد شود تا بتوان آنها را هم تجربه کنم.
قربانی در ادامه نقدهای مطرح شده به فیلمنامه بیان کرد: فیلم به هیچ وجه دوپاره نیست و کاملا در راستای هم جلو میروند. این فیلمنامه بیشتر داستان انتخاب است و کاراکترها در موقعیتها و اتفاقهایی که رخ میدهد انتخاب میکنند.
علی زرنگار در این نشست گفت: به نظر من یک قانونی وجود دارد به نام وجدان، که جان هر آدمی را از هر مسئلهای مهمتر میداند. من معتقدم فیلم خوب فیلمی است که سبب شود تا ما فکر کنیم. فیلم ما آن چیزی است که در پرده نمایش داده میشود، اگر این فیلم توانسته کاری کند که شما فکر کنید، یعنی من موفق بودم و در غیر اینصورت ناموفق بودم.