اکران خصوصى کاشى هفت رنگ در خانه هنرمندان
مراسم اکران خصوصى فیلم کاشى "هفت رنگ" به کارگردانی و تهیهکنندگى مینا سلیمى، عصر یکشنبه، ١٣ مرداد با حضور هنرمندان حوزه سینما و تئاتر، اصحاب رسانه و منتقدان سینمایى در خانه هنرمندان برگزار شد.
به گزارش ایلنا، مراسم اکران خصوصى فیلم کاشى "هفت رنگ" یکشنبه، ١٣ مرداد با حضور هنرمندان حوزه سینما و تئاتر، اصحاب رسانه و منتقدان سینمایى در خانه هنرمندان تهران برگزار شد.
على دهکردى ، سیروس الوند، حبیب رضایی، هوشنگ گلمکانی، امیر شهاب رضویان ،منوچهر زنده دل، نگار اسکندر فر، ابوالحسن داوودی، دکتر اکبر عالمی، محمد امیر یاراحمدی، عادل بزدوده ، حسن بشکوفه، محمود گبرلو، جمشید آهنگرانى، احسان لاجوردى، محمدرضا مقدسیان، یاسر نوروزى و ... روز یکشنبه در خانه هنرمندان حضور پیدا کردند تا به تماشاى این فیلم بنشینند.
بعد از اکران کاشى هفت رنگ، جلسه نقد و بررسى فیلم با حضور آرش خوشخو، منتقد سینمایى و حسام مقامىکیا (مجری برنامه) برگزار شد که در این جلسه على دهکردی، منوچهر زندهدل و مسعود دلخواه با اشاره به وجوه تمایز فیلم، جسارت کارگردان در استفاده از تکنیک جدید براى روایت فیلم را تحسین کردند.
علی دهکردی در این جلسه با اشاره به این موضوع که فیلم نگاه جدیدی به فیلمسازها مىدهد که خودشان را به یک چهار چوب بسته محدود نکنند، گفت: "برایم خیلی غیر منتظره و هیجان انگیز بود فیلمی را ببینم که در آن بازی کردهام، بدون اینکه حتی خودم بدانم."
دهکردی در ادامه گفت: "فارغ از این که خط فکری فیلمساز چیست و چقدر به خط فکرى خودم نزدیک است یا نه، من از فیلم به عنوان اثرى سینمایی لذت بردم."
مینا سلیمی، کارگردان فیلم در ادامه این جلسه توضیح داد:"پلانهای مربوط به کاخ عالیقاپوی شاه (با بازی على دهکردی) در سریال شیخ بهایی در استودیو فیلمبرداری شده بود. ما بازى آقاى دهکردى رو از آن پلانها جدا کردیم و در کاخ واقعی عالیقاپو گذاشتیم. بنابراین آقای دهکردی شاهتر شدند!"
در ادامه، منوچهر زندهدل نیز گفت:"خانم سلیمی رویای خودشان را به تصویر کشیدهاند. من هم رویاى مشابهی داشتم وقتی به تختجمشید رفتم. به نوعی میخواستم خودم را جای افراد واقعی در تاریخ بگذارم."
مسعود دلخواه از بازیگران فیلم در این جلسه توضیح داد: "این فیلم باعث شد دفعه بعد که به مسجد شیخ لطف الله مىروم، برای کاشیهای آنجا ارزش دوچندان قائل شوم، آنقدر که در این فیلم رنگ دیدم، واقعا همچون نقاشی بود."
«کاشی هفت رنگ» فیلمی تجربی و خلاقانه است که براى اولین بار در سینماى ایران از تکنیک کولاژ براى روایت داستان بهره گرفته و داستان آن همزمان در دو دوره صفوی و معاصر پیش میرود. در این فیلم از بعضی تصاویر سریال «شیخ بهایی» و «روشن تر از خاموشی» استفاده شده است. سکانسهاى مهم فیلم کاشى هفت رنگ با سکانسهاى بازى على نصیریان، على دهکردى و حسین یارى در این دو سریال کولاژ شده است.
به گفته کارگردان فیلم، بداعت تکنیکی و پیچیدگیهای دیجیتالی فیلم موجب شده تا ساخت آن قریب به ۴ سال طول بکشد.
فیلم سینمایی «کاشى هفت رنگ» اولین فیلم بلند مینا سلیمى، و یک اثر تجربى است که تنها برای یکبار نمایش در ایران مجوز گرفته است.