هفتمین نمایشگاه مهمانی هنر در خانه هنرمندان ایران افتتاح شد
هفتمین نمایشگاه مهمانی هنر با عنوان «فیگوراتیو» با حضور جمعی از هنرمندان جوان در تمام گالریهای خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.
به گزارش ایلنا، نمایشگاه مهمانی هنر هر ساله در ماه مبارک رمضان در خانه هنرمندان ایران برپا میشود که این دوره با موضوع طراحی «فیگوراتیو» از ۲۷ اردیبهشت تا ۲۱ خرداد در گالریهای خانه هنرمندان ایران میزبان ۳۰۰ اثر از هنرمندان متولد دو دهه ۶۰ و ۷۰ است.
مهمانی هنر در هفتمین دوره خود با تمرکز بر آثار هنرمندان جوان به خصوص هنرمندان غیر تهرانی تصویر تازهای از وضعیت طراحی ایران را نمایش میدهد. در طول نمایشگاه کارگاههای تخصصی به صورت مداوم در گالری ممیز برگزار خواهد شد. علاوه بر این پنلهای تخصصی هم با حضور صاحبنظران و اساتید برگزار خواهد شد.
نگار نادریپور (مدیر مسئوول انجمن مجمسه سازان) در حاشیه افتتاحیه نمایشگاه مهمانی هنر گفت: این نمایشگاه توسط معاونت هنری خانه هنرمندان ایران طراحی، اجرا و جمع آوری شده است.
به گفته نادریپور: هنرمندان دهه ۶۰ و ۷۰ که در این نمایشگاه شرکت کردهاند ممکن است بعضی در دنیای تجسمی به نام باشند ولی شناخته شده نیستند و تاکنون دیده نشدهاند، این نمایشگاه میتواند محلی برای تبادل و مواجهه با تکنیکهای جدید در موضوع طراحی فیگوراتیو باشد.
مجید رجبی معمار (مدیرعامل خانه هنرمندان ایران) نیز گفت: خوشحالم که با برنامهریزی و تلاش چند ماهه توسط معاونت فرهنگی هنری خانه هنرمندان و با همکاری و همفکری شورای تجسمی خانه مرکب از نمایندگان همه انجمنهای تجسمی این نمایشگاه برگزار شد.
وی ادامه داد: هفتمین دوره مهمانی هنر با موضوع فیگوراتیو نگاه جدیدی به مبحث طراحی مدرن داشته است، همچنین از ویژگیهای این نمایشگاه حضور آثار هنرمندان جوان دهه ۶۰ و ۷۰ و طراحان شهرستانی است که توانا هستند ولی در جایی شناخته شده نیستند و آثار آنها دیده نشده است.
رجبی معمار افزود: در این دوره مهمترین گالری خانه یعنی گالری ممیز به اجرای کارگاههای تخصصی و نمایش فیلمهای مستند متناسب با طراحی اختصاص داده شده است. همچنین در این کارگاهها علاقهمندان با تکنیکها و ابزارها کار هنرمندان در این رشته هنری بیشتر آشنا میشوند.
وی گفت: با وجود کارهای برجسته از سراسر کشور و تهران، با نظر خود هنرمندان تصمیم گرفته شد که با توجه به شرایط بد اقتصادی تخفیفهای ویژهای برای آثار گرفته شود و قیمتهای مناسبی برای آثار تعیین شود که به نظرم هنردوستان این فرصت را مغتنم بشمارند تا بتوانند آثاری در شایسته را به خانههایشان ببرند تا بر کلکسیونهای خود بیافزایند.