در دیدار اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس با عسگری مطرح شد؛
صداوسیما باب نقد در حوزههای مختلف را باز کند
اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس سازمان صداوسیما با تاکید بر حفظ استقلال و مرجعیت رسانه ملی، افزودند: رسانه ملی به عنوان مرکز قدرت مقابله با جنگ نرم است و برای پاسخ به هنگام به هجمههای فرهنگی باید مجهز و به روز باشد.
به گزارش ایلنا، نمایندگان مجلس همچنین پیگیری وعدههای فرهنگی مجلس و دولت از سوی رسانه ملی را خواستار شدند و افزودند: صداوسیما باب نقد در حوزههای مختلف به خصوص موضوعات فرهنگی را باز کند و با استمرار برنامههایی نظیر مناظره بدون توجه به فشارها به نقش مطالبهگری خود بپردازد.
وکلای ملت همچنین با اشاره به برخی نقاط ضعف فرهنگی جامعه تمرکز بیشتر رسانه ملی در حوزه آموزش و فرهنگسازی و مشارکت با دیگر دستگاههای فرهنگی کشور را خواستار شدند.
اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تقدیر از عملکرد رسانه ملی در عرصه انتخابات گفتند: حضور حماسی مردم در پای صندوقهای رای حاصل تلاش شبانه روزی و بیانگر اثرگذاری رسانه ملی بود.
نمایندگان مجلس تعامل رسانه ملی با شورای نظارت بر سازمان صداوسیما را مطلوب برشمردند و از ارتباط تنگاتنگ دوره جدید مدیریتی سازمان قدردانی کردند.
توجه بیشتر به کیفیت در برنامه سازی و تولید سریالهای جذاب، حفظ روحیه انقلابی و ترویج فرهنگ جهادی، ارائه تصویر زندگی واقعی مردم در سریالها، ترویج تفکر همگرایی قوا، ارائه خبر همراه با تحلیل، تعامل دوسویه با مخاطبان و پرهیز از نگاه یکسویه، تولید برنامههای شاد با هدف حفظ نشاط جامعه با رعایت حدود شرعی، پرداختن به موضوعات حجاب و عفاف و پیشنهاد تاسیس شبکه گردشگری و توریسم با هدف معرفی هویت و شناخت ایران، از دیگر موضوعات مورد اشاره اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس بود.
رئیس رسانه ملی نیز در این دیدار برتعامل هرچه بیشتر رسانه ملی وکمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکیدکرد وگفت: رسانه ملی با قدرت در برابر تهاجم فرهنگی رسانهای دشمنان ایستاده واز هویت فرهنگی ملت ایران دفاع میکند و برای فعال سازی دستگاها ونهادهای فرهنگی کشور اقدام کرده وآماده همکاری بیشتر است.
علی عسکری پیشرفت و دوام یک جامعه را در توجه به هویت فرهنگی آنجامعه دانست و تصریح کرد: صداوسیما با توجه به مصوبهٔ مجلس محترم شورای اسلامی برای ارتقاء فرهنگی و فرهنگ سازی آمادگی مشارکت و همکاری با همهٔ دستگاههای دولتی را دارد که دراین زمینه باتولید برنامههایی باهدف احیاء ورونق بخشیدن به مساجد وتبیین جایگاه مدارس نقش آفرینی خود را آغاز کرده است.
دکتر علی عسکری فرهنگ را روح حاکم بر جامعه برشمرد و افزود: رسانه ملی همکار و حامی همه دستگاههای دولتی برای فرهنگ سازی در جهت بهبود عملکرد وارتقاء خدمت رسانی دستگاها به مردم است.
رئیس سازمان صداوسیما با انتقاد ازهنجار شکنیها در فضای مجازی افزود: بدلیل خلاء قانو نی درفضای مجازی امروز نوعی هرج ومرج دراین عرصه حاکم است که تخریب گر فرهنگ وهویت ملت ایران است.
پیش از این دیدار اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بازدیدی از بخشهای مانیتیورینگ، ماهواره و پخشهای سیما و خبر داشتند.