خبرگزاری کار ایران

کمپینِ نویسندگانِ آمریکا علیه ترامپ کلید خورد/ پل استر رهبری اپوزوسیون را قبول کرد

کمپینِ نویسندگانِ آمریکا علیه ترامپ کلید خورد/ پل استر رهبری اپوزوسیون را قبول کرد
کد خبر : ۴۵۰۳۳۳

« پل آستر» رهبری اپوزوسیون نویسندگان علیه «دونالد ترامپ» و مدیریت گروه دفاع از آزادی بیان را در مرکز «پن» آمریکا بر عهده گرفت.

به گزارش ایلنا به نقل از «گاردین،  روی کار آمدن «دونالد ترامپ» جمهوری‌خواه به عنوان چهل‌و پنجمین رئیس جمهور آمریکا بازتاب گسترده و تمام‌ناشدنی در میان هنرمندان و نویسندگان این کشور داشته است. بسیاری از این چهره‌های فرهنگی روز گذشته همزمان با برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید،‌ اطراف برج «ترامپ» جمع شده و اعتراض خود را فریاد زدند.

پل استر؛ نویسنده مشهور «شهر شیشه‌ای» در مصاحبه‌ای از حس منفی خود نسبت به «ترامپ» و آینده نامعلوم کشورش گفته است. او قبول کرده رهبری اپوزوسیون نویسندگان علیه «دونالد ترامپ» را بپذیرد و مدیریت گروه دفاع از آزادی بیان را در مرکز «پن» آمریکا بر عهده بگیرد.

او گفت: از زمانی که «ترامپ» در انتخابات پیروز شده،‌ دارم با خودم کلنجار می‌روم که چطور سال‌های آتی را زندگی کنم.

استر در مصاحبه‌ با گاردین اعلام کرد؛ این سمت بارها و بارها به او پیشنهاد شده، اما حالا با روی کار آمدن «ترامپ»، او مایل است مدیریت گروه آزادی بیان «پن» را در سال ۲۰۱۸ بر عهده بگیرد. این موسسه اکنون توسط «اندرو سولومون» مدیریت می‌شود.

این خبر زمانی منتشر شد که اعلام شد دولت جدید آمریکا قصد دارد بودجه ۱۵۰ میلیون دلاری پشتوانه‌های ملی برای هنر (NEA) و علوم انسانی (NEH) را قطع کند.

هرساله با بودجه پشتوانه ملی هنر بیش از ۶۰ نویسنده جایزه نقدی ادبی دریافت می‌کنند و شکوفا می‌شوند. اعضای مرکز «پن» بر این باورند که این لایحه، قلب فرهنگ آمریکا را نشانه گرفته است.

استر» گفته است که شک داشته بدون پذیرش این سمت، ‌بتواند در دوران ریاست جمهوری «ترامپ» با خود کنار بیاید.

جی کی رولینگ نیز  در توئیت خود دیروز بیستم ژانویه یعنی درست روز تحلیف «ترامپ» به عنوان چهل‌وپنجمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، نوشت: می‌دانم که خیلی‌ها امروز دنبال دلیلی برای شاد بودن می‌گردند،‌ اما...

رولینگ  از زمان انتخاب شدن «ترامپ» به عنوان نامزد حزب جمهوری‌خواه تا برگزیده شدنش به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا، واکنش‌های تندی نسبت به او نشان داده و این مساله باعث شده برخی از کاربران توییتر که او را دنبال می‌کنند، بگویند: «ریاست‌جمهوری آمریکا به یک نویسنده انگلیسی چه ربطی دارد؟»

رولینگ در پاسخ به یکی از همین اعتراض‌ها گفته بود: وقتی مردی این‌قدر ناآگاه است و فردی که بازی دادنش آسان است، تا نوک دماغش به کدهای هسته‌ای نزدیک می‌شود، این مساله به همه ربط دارد.

این رمان‌نویس در یکی از تندترین توییت‌هایش «ترامپ» را در زمان نامزدی حزب جمهوری‌خواه، با «ولدمورت» شخصیت منفی داستان‌های جادوگری «هری پاتر» مقایسه کرد.

نویسنده «آوای فاخته» همچنین در روز ششم اکتبر در توییترش نوشت: اگر همه ما همزمان ctrl-alt-del را بگیریم،‌ شاید بتوانیم سال ۲۰۱۶ را به زور ریبوت )دوباره راه‌اندازی) کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز