مدیر پایگاه جهانی بازار تبریز بعد از ۱۳ سال تغییر کرد/ استقامت در صیانت از میراثفرهنگی رویکردی مهم در مدیریت پایگاه جهانی بازار تبریز
مدیرکل دفتر امور پایگاههای ملی و جهانی وزارت میراثفرهنگی استقامت در صیانت از میراث فرهنگی را رویکردی مهم در مدیریت پایگاه جهانی بازار تبریز عنوان کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان شرقی، با حضور مدیرکل دفتر امور پایگاههای ملی و جهانی وزارت میراثفرهنگی، مدیرکل میراثفرهنگی استان، فرمانده یگان حفاظت و نیروی انتظامی منطقه و هیئت امنای بازار جهانی تبریز، آیین تکریم و معارفه مدیران پایگاه جهانی بازار تبریز برگزار شد.
در این آیین رضا سامه (مدیرکل دفتر امور پایگاههای ملی و جهانی وزارت میراثفرهنگی) و احمد حمزهزاده (مدیرکل میراثفرهنگی استان) با اهدای لوحی از تلاشها و زحمات ۱۳ساله حسین اسمعیلی سنگری به عنوان مدیر پایگاه جهانی بازار تبریز که در راستای صیانت از این میراث فاخر اقدامات برجستهای نظیر ثبت جهانی بازار تبریز، انجام مطالعات و پژوهشهای مستمر، مستندنگاری و نقشهبرداری بیش از ۹۰ درصد از بازار تبریز، نصب شیرهای هیدرانت آتشنشانی، اطفای حریق سرای ایکیقاپیلی در کمترین زمان، همچنین مرمت مجموعه صادقیه، حسنپادشاه و چهارمنار، انجام داده بود، قدردانی کردند.
با حکم مدیرکل دفتر امور پایگاههای ملی و جهانی وزارت میراثفرهنگی، ناصر زواری به عنوان مدیر جدید پایگاه جهانی بازار تبریز منصوب شد. از سوابق او میتوان به ۳۰ سال فعالیت در حوزه میراثفرهنگی و نظارت بر پروژههای مرمت بناهای تاریخی و بازار جهانی تبریز و همچنین ریاست گروه مرمت ادارهکل اشاره کرد.
رضا سامه در آیین تکریم و معارفه مدیران پایگاه جهانی بازار تبریز، گفت: موضوع بازار و پایداری وضعیت آن، مطالبه مستقیم وزیر میراثفرهنگی و قائم مقام او از من است که به صورت مستمر پیگیر وضعیت این مجموعه فاخر و ارزشمند هستند.
مدیرکل دفتر امور پایگاههای ملی و جهانی وزارت میراثفرهنگی ادامه داد: استقامت در صیانت از میراثفرهنگی از مهمترین مؤلفههای مدیریتی است که آقای حسین اسمعیلی سنگری در دوران مدیریت خود به خوبی از عهده آن بر آمدند، بر این باورم که با روی کار آمادن مدیر جدید این پایگاه جهانی و استفاده از تجربیات مدیر سابق، تحولات جدیدی در بازار جهانی تبریز رخ خواهد داد، این نکته حائز اهمیت است که آیندگان از ما چیزی فراتر انتظار دارند، لذا برای آیندگان این مجموعه ارزشمند را باید با هویت کامل به آنها برسانیم.
سامه اظهار کرد: در این مجموعه فاخر میراث ملموس و ناملموس به طور همزمان در جریان است، لذا علاوه بر حفظ کالبد آن، میبایست نظم فرهنگی آن نیز حفظ و صیانت شود. باید توجه داشته باشیم که به مسائل بازار ورودی مؤثر داشته باشیم، در ان راستا من در مسائل مختلف این مجموعه شخصاً حضور خواهم یافت و به حل مسأله خواهم پرداخت. مجموعههای میراث فرهنگی، حق الناسی است که ما را بر آن میدارد که تا براساس خرد جمعی، تصمیمگیری و برنامهریزی کنیم.