خبرگزاری کار ایران

داور دومین جشنواره رادیویی پژواک:

برگزاری جشنواره‌های رادیویی سطح برنامه‌سازی را ارتقا می‌بخشد

برگزاری جشنواره‌های رادیویی سطح برنامه‌سازی را ارتقا می‌بخشد
کد خبر : ۱۳۵۳۴۳۱

نوشین رهگذر معتقد است: نفس برگزاری جشنواره‌های رادیویی کاری جذاب و رقابت زاست و می‌تواند بر ارتقا سطح برنامه‌سازی موثر باشد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، نوشین رهگذر از رادیو گفتگو و داور دومین جشنواره رادیویی پژواک که در بخش جهاد تبیین و هدایت فرهنگی با اشاره به ویژگی‌های یک مستند شنیدنی و خوب گفت: سوژه بکر و یونیک، زبان گویا و بدون لکنت و ساختار جذاب و شنیدنی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک مستند جذاب است.

وی درباره اینکه چه انتظاراتی از مستندسازان دارید؟ گفت: انتظار از یک مستندساز رادیویی این است که فراموش نکند؛ برنامه‌ای که تولید می‌کند، در نبود تصویر و صرفا با اتکا به صدا تولید و پخش می‌شود، پس انتخاب سوژه جذاب و یونیک، حرفه‌ای بودن، استنادات قوی، احترام به رضایت و سواد مخاطب و تاثیرگذاری در جامعه هدفش را مورد عنایت ویژه قرار دهد چراکه بازار کالای ضعیف و بی‌کیفیت قطعا کساد خواهد بود.

رهگذر در ادامه با بیان پیشنهاداتی به برگزارکنندگان این دوره از جشنواره افزود: جشنواره رسالتش حمایتی است و روند رو به رشد جشنواره‌ها، برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های مستمر آموزشی و دانش افزایی و مخاطب شناسی، شناسایی منابع انسانی کارآزموده و با تجربه علاقه‌مند به این حوزه و قالب برنامه سازی، موجب پیشرفت و نخبگانی شدن این رسانه می‌شود. لزوم استقرار تیم پژوهشی متمرکز در شبکه‌ها با توجه به اهداف و ماموریت‌های همسو با شبکه، لزوم تیم ارزیابی متمرکز، تامین منابع مالی مکفی و ایجاد رقابت سالم و با نشاط بین برنامه‌سازان و هرچه سطح جشنواره‌ها کیفی‌تر و فراگیر‌تر شود، قطعا موجب تقویت رادیو خواهد بود.

داور دومین جشنواره رادیویی پژواک که در بخش جهاد تبیین و هدایت فرهنگی داوری آثار را برعهده داشت، با بیان ویژگی‌های یک داور منصف بویژه در اینگونه جشنواره‌ها گفت: قضاوت درباره آثار هنری، از جمله مستند رادیویی نیاز به تجربه، احاطه و اشراف کامل بر موضوع جشنواره و سیاست‌های برگزارکننده دارد. همچنین اصرار بر قضاوت عادلانه، منصفانه و به دور از نگاه‌های فردی و جانبدارانه از دیگر ویژگی‌های یک داور منصف است.

وی با تاکید بر اینکه نفس برگزاری جشنواره‌ها کاری جذاب و رقابت زاست، گفت: اصولا نفس برگزاری جشنواره‌های رادیویی کاری جذاب و رقابت زاست و می‌تواند بر ارتقا سطح برنامه‌سازی موثر باشد. ایجاد انگیزه و نشاط بین رقبا ایجاد می‌کند. اما ذکر این نکته ضروری است که نقد و ارزیابی صادقانه و منصفانه یک اثر می‌تواند موجب قوام تولیدات در مجموعه رسانه بویژه رادیو شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز