دلمهبرگمو هم ثبت ملی شد
مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور از ثبت ملی دلمهبرگمو و شکرلمه در گستره استانهای مختلف کشور خبر داد.
به گزارش ایلنا، مصطفی پورعلی (مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور) گفت: «با توجه به غنای فرهنگی و تاریخی مواریث آذربایجان، از جمله قدمت دیرینه غذاهای سنتی و شیوه خاص پخت آنها، ثبت ملی غذاهای این خطه همواره مورد توجه بوده، بطوریکه بسیاری از غذاهای این منطقه در گستره ملی مورد طبخ قرار میگیرد.»
مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور ادامه داد: «ثبت ملی غذای دلمه و شکرلمه محدود به یک استان نیست و گسترهای از استانهای مختلف کشور را در برمیگیرد و بیشک استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و همدان نیز در این گستره قرار دارند.»
پورعلی اظهار داشت: «لازم به ذکر است ثبت این دو غذا در شورایملی ثبت میراثفرهنگیناملموس در گسترهای از استانهای مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی صورت پذیرفته است.»