فروش ۴۵ میلیارد تومان کتاب در شش روز/ خرید ۴۰ میلیون تومانی کتابخانه ملک از نمایشگاه
دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در پایان ششمین روز، فروش ۴۵۵ میلیارد و ۱۰۵ میلیون و ۷۰۷ هزار و ۱۹۹ ریالی کتاب را تجربه کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از ستاد خبری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، با پایان ششمین روز از دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ۷۰۰هزار و ۳۰۳ نسخه کتاب به مبلغ ۴۵۵ میلیارد و ۱۰۵ میلیون و ۷۰۷ هزار و ۱۹۹ ریال به فروش رسید.
تاکنون ۱۲۴هزار و ۳۱۸ سفارش برای ناشران شرکتکننده در نمایشگاه ثبت شده است که از این تعداد ۸۰هزار و ۴۶۰ سفارش تحویل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران شد و مابقی به تعداد ۴۰ هزار و ۳۰۹ سفارش در انتظار ارسال است.
چهار نشست و سه کارگاه آموزشی در هفتمین روز
نشست «چیستی و ضرورتهای سیر مطالعاتی در حوزه ادبیات داستانی» شنبه (نهم بهمنماه ۱۴۰۰) همزمان با هفتمین روز از نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزار میشود. در این نشست محمد حنیف، کامران پارسینژاد و احمد شاکری حضور دارند و درباره «چیستی و ضرورتهای سیر مطالعاتی در حوزه ادبیات داستانی» سخنرانی میکنند. علاقهمندان میتوانند ساعت ۱۰ به آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران به نشانی khaneketab@ مراجعه و این نشست را تماشا کنند.
همچنین هفتمین روز از دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران میزبان سه کارگاه است. کارگاه «تولید محتوا برای معرفی آثار کودک» توسط آژانس «بلک کت ترکیه» ساعت ۱۴ روز شنبه (نهم بهمن ماه ۱۴۰۰) برگزار میشود، علاقمندان برای شرکت در این کارگاه میتوانند به نشانی https://www.skyroom.online/ch/tvibf2022/persuasive-way مراجعه کنند.
کارگاه «کاربرد موبایل اپلیکیشنها در کتابخانهها» نیز در این روز با تدریس مریم پاکدامن ساعت ۱۴ برگزار شده و مخاطبان میتوانند برای شرکت در این کارگاه به پلتفرم اسکایروم به نشانی www. skyroom. online/ch/khaneketab/khaneketab116 مراجعه کنند.
کارگاه آموزشی «تولید محتوای کودک برای بازارهای بینالمللی» با حضور نازلی گورکاش (بنیانگذار آژانس ادبی Black Cat) و سارا هاشمی (مدیر توسعه محتوا در آژانس ادبی Sapiens) ساعت ۱۴ روز شنبه (نهم بهمنماه ۱۴۰۰) برگزار میشود و مخاطبان میتوانند برای شرکت در این کارگاه به پلتفرم اسکایروم به نشانی WWW. Skyroom. online/ch/rvbf2022/persuasive-way مراجعه کنند.
همچنین در این روز نشست «بررسی ویرایش متون خاطره نگاری مستند» ساعت ۱۶ با حضور راضیه حقیقت و مهدی صالحی برگزار شده و به صورت زنده از آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران به نشانی khaneketab@ پخش میشود.
نشست «کودکی ما در جنگ (جایگاه ادبیات کودک و نوجوان در افغانستان)» از دیگر برنامههای است که شنبه (نهم بهمنماه ۱۴۰۰) ساعت ۱۶ با حضور نادر موسوی (مسئول خانه کودکان افغانستان)، حسن نوروزی (نویسنده حوزه کودک و نوجوان)، حسن شاهترابی (نویسنده و پژوهشگر حوزه کودک و نوجوان)، محمدرضا خاوری (مدیر انتشارات کودکانه افغانستان) و مجتبی نوروزی (معاون مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی) برگزار میشود. علاقهمندان میتوانند برگزاری این نشست را از طریق صفحه خانه کتاب و ادبیات ایران در اینستاگرام به آدرس khaneh. ketab. adabiat@ تماشا کنند.
نشست «شناخت جریان ترجمه طنز» نیز روز شنبه (نهم بهمن ماه ۱۴۰۰) با حضور ناصر فیض، محمد معماریان و بهزاد توفیقفر برگزار میشود. این نشست ساعت ۱۸ به صورت زنده از آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران به نشانی khaneketab@ پخش میشود.
از دیگر کارگاههای هفتمین روز دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، کارگاه «چگونه ویراسته ترجمه کنیم؟» با تدریس احمد مهنه برگزار میشود. علاقهمندان برای شرکت در این کارگاه میتوانند ساعت ۱۹ به پلتفرم اسکایروم https://www.skyroom.online/ch/khaneketab/viraiesh مراجعه کنند.
خرید ۴۰ میلیون تومانی کتابخانه ملک از نمایشگاه
محسن حقگو (رئیس اداره کتابخانه و معاون فرهنگی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک) تصریح کرد: ۴۰ میلیون تومان میزان بودجهای است که کتابخانه موزه ملی ملک برای تامین کتابهای مورد نیاز خود در نظر گرفته است و خوشبختانه توانستیم در دومین روز از برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران، این کتابها را سفارش دهیم.
وی افزود: قصد داریم با سفارش و خرید کتابهایی با محوریت تاریخ و فرهنگ ایران که سال گذشته منتشر شده و در کتابخانه موجود نیست، بخش تخصصی کتابخانه موزه ملی ملک را تجهیز کنیم.
او با تاکید بر این نکته که جلب مشارکت بیشتر ناشران در نمایشگاه مجازی کتاب تهران یک ضرورت است، عنوان کرد: یکی از پیشنهادات من برای برگزاری هرچه بهتر نمایشگاه در سالهای آینده این است که مسئولان بیشتر بر جلب مشارکت ناشران تمرکز کنند.
رئیس اداره کتابخانه و معاون فرهنگی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک با بیان اینکه کتابخانه ملی ملک به عنوان یکی از ۶ کتابخانه برتر کشور در میان مردم شناخته شده است، تصریح کرد: عامه مردم کتابخانه ملی ملک را بیشتر به واسطه داشتن ۱۰۰ هزار جلد کتاب و بیش از ۱۹ هزار نسخ خطی ارزشمند که در ۷هزار مجلد نگهداری میشوند، میشناسند.
او در ادامه با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران باتوجه به محدودیتهای کرونایی و آلودگی هوا یک ضرورت برای جامعه و اهالی صنعت نشر کشور محسوب میشود، افزود: وقتی چیزی برای صنعت نشر ضروری است نمیتوان به ماهیت آن نقدی وارد کرد، اما میتوان بر نحوه اجرا و جزئیات آن نظر داد و پیشنهاداتی هم برای بهتر برگزار شدن این رویداد مهم فرهنگی به مسئولان ارائه کرد.
در پایان محسن حقگو با شرکت در پویش نذر کتاب، ۸ جلد کتاب به نیت علی بن موسی الرضا (ع) با موضوع اخلاق اسلامی به کتابخانه عمومی شهر نائین زادگاه پدریاش که از توابع استان اصفهان است اهدا کرد.
دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمنماه آغاز شده و تا دهم بهمنماه ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت. علاقهمندان برای بازدید و خرید کتاب میتوانند به ketab. ir مراجعه کنند.