خبرگزاری کار ایران

کتایون جهانگیری:

امیدواریم خانه سینما به وعده‌هایش برای واکسیناسیون هنرمندان عمل کند

امیدواریم خانه سینما به وعده‌هایش برای واکسیناسیون هنرمندان عمل کند
کد خبر : ۱۱۰۲۳۷۱

کارگردان مستند «زیر این چتر باران می‌بارد» معتقد است تلاش و انگیزه مستندسازان زن بر نابرابری‌ها و دشواری‌های کار غلبه می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، کتایون جهانگیری، کارگردان مستند «زیر این چتر باران می‌بارد»، درباره فعالیت مستندسازان در شرایط کرونا گفت: مستندسازها مثل دیگر اقشار جامعه، پزشکان، کارمندان بانک و… در این روزهای سخت مشغول کار هستند. پروتکل‌ها را رعایت می‌کنیم و این موضوع، روند کارمان را کند می‌کند اما امیدواریم که خانه سینما به وعده‌هایش برای واکسیناسیون عمل کند و همه ما در کنار دیگر اقشار جامعه به زودی واکسن بزنیم. جهان، بحران‌های کوچک و بزرگی را پشت سر گذاشته و زندگی ادامه دارد. ما هم، در این شرایط تلاش می‌کنیم و منتظر بهتر شدن اوضاع می‌مانیم. 

این کارگردان درباره نمایش مستند «زیر این چتر باران می‌بارد» اظهار کرد: امیدوارم که شرایط نمایش این فیلم فراهم شود. «زیر این چتر باران می‌بارد» فیلم اکران نیست و به نظرم در تلویزیون بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد. شنیده‌ام مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به دنبال برنامه‌ریزی برای اکران آنلاین آثار مستند است. اتفاقی که می‌تواند برای همه مستندسازان فرصتی فراهم کند تا آثارشان در گستره وسیعی دیده شود. 

وی درباره کار روی موضوعاتی که وجه اقتصادی دارند، گفت: مستند «زیر این چتر باران می‌بارد» به مسائل تامین اجتماعی و رابطه کارفرما و کارگر اشاره دارد. این یکی از ده‌ها موضوعی است که می‌توان درباره تامین اجتماعی به آن پرداخت. به نظرم جنس این مستند و فضای آن، بیشتر برای تلویزیون مناسب است و سوژه ممکن است خیلی زود کهنه شود، بنابراین امیدوارم فیلم روی آنتن برود یا شرایط نمایش آنلاین آن فراهم شود. 

جهانگیری با اشاره به حضور پررنگ فیلمسازان زن در عرصه سینمای مستند گفت: در فضای جامعه، سازمان‌ها و نهادها، زنان و مردان در فضای برابر فعالیت نمی‌کنند. زنان تلاش بسیاری دارند و با انگیزه و توان مضاعف کار می‌کنند. در سینمای مستند، ما چهره‌های شاخص خانم کم نداریم. فیلمسازی مثل خانم مهوش شیخ‌الاسلامی پس از مسیری طولانی خود را ثابت کرده است، اما باید دید دشواری‌های این مسیر و میزان تلاش ایشان برای رسیدن به این جایگاه چقدر بوده است. 

این کارگردان گفت: بعضی تقسیم‌بندی‌ها ناعادلانه و غیر حرفه‌ای است. مثلا گفته می‌شود فیلمسازی درباره جنگ یا محیط زیست مردانه است. در حالی که فیلمساز حرفه‌ای یا می‌تواند یا نمی‌تواند و نمی‌شود موضوع‌ها و ژانرها را تقسیم‌بندی جنسیتی کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز