دو کتاب فلسفی برای زندگی امروز
کتاب «چگونه مثل امپراتور روم فکر کنیم» نوشتهی «دونالد رابرتسون» با ترجمهی «محدثه احمدی» منتشر شد.
به گزارش ایلنا، کتاب «چگونه مثل امپراتور روم فکر کنیم» که از آن به عنوان یکی از شاخصترین آثار فلسفی سال ۲۰۲۰ یاد میشود، به فلسفهی رواقی مارکوس اورلیوس، یکی از مشهورترین امپراتوران روم و فیلسوف رواقی میپردازد.
رابرتسون که بیشتر به عنوان رواندرمانگر حوزهی رفتاردرمانی شناختی مطرح است، در این کتاب بخشهای جذابی از زندگی مارکوس اورلیوس را با افکار او در هم آمیخته و به آموزههای مفیدی دست یافته است. او در هشت فصل تلاش کرده است به پرسشهای مهم روانشناختی و فلسفی انسان امروز پاسخ گوید. پرسشهایی نظیر «چگونه عاقلانه سخن بگوییم»، «چگونه ترس را رها کنیم»، «چگونه بر خشم مسلط شویم»، «چگونه درد را تحمل کنیم» و…
کتاب «چگونه مثل امپراتور روم فکر کنیم» در ۲۷۲ صفحه و با قیمت ۴۰ هزار تومان در قالب مجموعهی «فلسفه برای زندگی امروز» از سوی نشر سنگ منتشر شده است.
«ایکیگای دلخوشیهای کوچک زندگی» نوشتهی «یوکاری میتسوهاشی» کتاب فلسفی دیگری است که نشر سنگ با ترجمهی «محدثه احمدی» در قالب «فلسفه برای زندگی امروز» منتشر کرده است.
این کتاب به مفهوم «ایکیگای» میپردازد که در فلسفهی ژاپن و زندگی مردم ژاپن، مفهوم بسیار مهمی است. «یوکاری میتسوهاشی» در این کتاب کوچک، همهی وجوه «ایکیگای» را به صورت مختصر و مفید تشریح کرده است.
«ایکیگای» در فلسفهی ژاپن، به معنای ارزش زندگی یا شادی در زندگی است و به مهمترین دغدغهی انسان در زندگی اشاره دارد.
کتاب «ایکیگای دلخوشیهای کوچک زندگی» در ۸۰ صفحه و با قیمت ۲۰ هزار تومان از سوی نشر سنگ منتشر شده است.