رحیمی در دیدار با سفیر اوکراین در ایران:
امیدوارم تصمیمات تنها روی کاغذ باقی نماند/ استان فارس پذیرای گردشگران کشور های دیگر
استاندار فارس با بیان اینکه استان فارس در زمینه صنایع معدنی و معدن از توانمندی ویژه ای برخوردار است، عنوان کرد: وجود منابع معدنی غنی در استان و تجربه اوکراین در زمینه صنایع معدنی می تواند فصلی جدید در همکاریهای دو کشور آغاز کند.
به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، عنایت الله رحیمی در دیدار با سرگئی بوردیلیاک سفیر کشور اوکراین در ایران به توانمندیهای بیشمار استان فارس اشاره کرد و این ظرفیت ها را زمینه ای مناسب برای توسعه تبادلات دو کشور دانست.
رحیمی با بیان اینکه تبادلات و موافقت نامه ها بین استان فارس و اوکراین باید در چارچوب توافقات ملی صورت گیرد افزود: تصمیمات کمیسیون هایی که بین دو کشور تشکیل شده باید به سمت اجرایی شدن پیش برود و تنها روی کاغذها باقی نماند.
استاندار فارس با بیان اینکه از معذوریتها و محدودیتهایی که در تبادلات اقتصادی با کشورهای دوست و همسایه ایجاد شده است آگاهیم بر لزوم تدوین راهکارهایی مناسب برای ایجاد ارتباط بیشتر تاکید کرد و در ادامه گفت: با توجه به اینکه محدودیت های بین المللی در صنعت گردشگری کمتر وجود دارد این زمینه را از بهترین بخش هایی دانست که میتوان در روابط دو کشور بر آن متمرکز شد.
استاندار فارس همچنین به ظرفیت های متنوع و گسترده فارس در حوزه گردشگری از جمله، گردشگری تاریخی، اکوتوریسم، توریسم درمانی و... اشاره کرد و گفت: استان فارس پذیرای گردشگران کشور اوکراین است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به مشکلاتی که ممکن است در زمینه صدور ویزا و روادید برای گردشگران ایجاد شود، ابراز امیدواری کرد همان گونه که جمهوری اسلامی ایران در گردشگری میان دو کشور آماده تسهیل این امر است، کشور اوکراین نیز سفر شهروندان ایرانی به این کشور را تسهیل کند.
رحیمی همچنین با بیان اینکه استان فارس در زمینه صنایع معدنی و معدن از توانمندی ویژه ای برخوردار است، عنوان کرد: وجود منابع معدنی غنی در استان و تجربه اوکراین در زمینه صنایع معدنی می تواند فصلی جدید در همکاریهای دو کشور آغاز کند.
در این دیدار سرگئی بوردیلیاک، سفیر اوکراین در جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن تاکید بر توسعه روابط دو کشور به ظرفیت های استان فارس اشاره کرد و افزود : توجه به ظرفیت های منطقه ای و گسترش روابط در چارچوب اتاق های بازرگانی و استانداری ها مناسبت ترین روش برای توسعه روابط دو کشور در شرایط کنونی است.