تولید کننده محصولات غذایی:
نباید سلامت مصرفکننده با مخاطره مواجه شود
یک تولید کننده محصولات غذایی گفت: وظیفه تمام فعالان عرصه صنایعغذایی، تولید و عرضه محصولاتی است که سلامت مصرفکننده را به مخاطره نیندازد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، علی سرشوقی که در نشستخبری برپایی کمپین "با تغذیه سالم به جنگ دیابت برویم "سخن می گفت، لذت از خوردن را یکی از لذتهای مورد علاقه انسان برشمرد و افزود: اگر بتوان محصولاتی تولید کرد که هم سالم باشد و هم لذت خوردن را برای انسان بهدنبال داشته باشد، میتوان در نهایت به یک جامعه سالم رسید.
این تولید کننده محصولات غذایی، لزوم انجام تحقیقات هدفمند را یادآور شد و گفت: ما در تولید محصولات سالم تنها به صرفه اقتصادی نمیاندیشیم بلکه حاضر به همکاری در انجام تحقیقات پیرامون بیماریهای متابولیک هستیم و اگر به فعالیت اقتصادی توجه میکنیم، برای پایداری حرکتهای علمی منجر به سلامت است.
سرشوقی با بیان اینکه استانفارس و شیراز در حوزه پزشکی سرآمد کشور محسوب میشود، لزوم توجه به انجام تحقیقات در حوزه تغذیه و سلامت غذا و غذایسالم در این شهر را یادآور و متذکر شد: میتوان با یک تدبیر مناسب برنامه تحقیقاتی پایلوتی را در شیراز آغاز کرد.