معاون روابط کار وزارت تعاون:
کارگاههای کوچک ۹۰ درصد بنگاههای تولیدی کشور را تشکیل میدهند
به دلیل رویکرد اشتباه در نیروی کارگری از آنها به عنوان افرادی ضعیف و بدون قابلیت یاد شده در حالیکه از قشر با قابلیت و مهم کشور محسوب میشوند.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیش از ۹۰ درصد بنگاههای تولیدی کشور را بنگاههای کوچک و متوسط تشکیل میدهد که برخی از آنها به دلیل دانشبنیان نبودن کارآیی لازم را نداشته و برای تقویت آنها باید برنامهریزی علمی کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، سیدحسن هفدهتن پیش از ظهر امروز، چهارشنبه، ۳۰ مهر ماه، در آیین آغاز به کار اجلاس سه جانبه روابط کار کشور در شیراز بیان کرد: مشکل اساسی اقتصاد کشور، خروج از شاهراه اعتدالگرایی و افراط و تفریط است.
وی با اشاره به فرصت محدود کشور در شرایط فعلی با آزمون سعی و خطا در عرصه اقتصاد، خاطرنشان کرد: برای ایجاد تحول مرتبط با ساز و کار روابط کار در کشور به برنامهریزی صحیح همراه با رشد جهشگونه نیازمندیم.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به روند رو به نزول اقتصاد کشور در سالهای گذشته، عنوان کرد: امروز به برکت تلاش مدیران شاهد بهبود این وضعیت هستیم.
هفدهتن همچنین با تصریح اینکه جهت تعاملات سازنده در کشور به رشد اخلاقی به دور از تبعیض نیازمندیم، گفت: به دلیل رویکرد اشتباه در نیروی کارگری از آنها به عنوان افرادی ضعیت و بدون قابلیت یاد شده در حالیکه از قشر با قابلیت و مهم کشور محسوب میشوند.
به گفته معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رشد اقتصادی کشور باید از طریق کالاهای نوآوری محور و دانشبنیان که قابل رقابت در بازارهای جهانی دارند، انجام و پیگیری شود که هم فرصت شغلی ایجاد و هم با رقابتی شدن مزد کارگر، به ارزش افزوده و رشد اقتصادی بالایی برسیم.
هفدهتن فقدان نگاه سیستمی به سرمایههای انسانی از ابتدای انقلاب تاکنون را یکی از مهمترین مشکلات آموزشی کشور با وجود منابع فراوان ذکر و تصریح کرد: برگزاری این اجلاس برای ما حکم روز قدر در حوزه روابط کار را دارد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: باید ما مدیران متولی کار در کشور میثاق ببنیدیم که سیاستها خود را هم در اجرا و هم برای کارگر و کارفرما ائتلافسازی و اعتمادسازی کنیم تا هر چه سریعتر به شخاصهای پیشرفت اقتصادی نزدیک شویم.