دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس:
با تقویت باورهای دینی میتوان معضل اجتماعی اعتیاد را در جامعه کم رنگ کرد
باتقویت باورهای دینی و از طریق آگاهیبخشی و متقاعدسازی عموم مردم میتوان معضل اجتماعی اعتیاد را در جامعه کم رنگ کرد و نقش مؤثری در پیشگیری از مصرف مواد مخدر داشته باشیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت روحانیون در پیشگیری و مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، گفت: با تقویت باورهای دینی و از طریق آگاهیبخشی و متقاعدسازی عموم مردم میتوان معضل اجتماعی اعتیاد را در جامعه کم رنگ کرد و نقش مؤثری در پیشگیری از مصرف مواد مخدر داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، محمدرضا ابراهیمی با بیان این مطلب در جلسه مشترک کمیتههای فرهنگی و پیشگیری و توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اظهار داشت: شواهد نشان میدهد، رابطه معنادار و با ثباتی بین معنویت و سلامت افراد وجود دارد.
وی ادامه داد: بیتوجهی به باورهای مذهبی و فاصله گرفتن از ارزشهای معنوی و در مقابل گرایش به ارزشهای مادی و ظاهری یکی از عوامل مهمی است که شاید بتوان گفت در کنار عدم کنترل والدین باعثایجاد انواع آسیبها و معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد، بین نوجوانان و جوانان میشود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس افزود: مذهب به زندگی فرد جهت میدهد و از او به هنگام فشارهای روانی روزمره حمایت میکند و میتواند عاملی بازدارنده در برابر آسیبهای اجتماعی خصوصاٌ پدیده شوم مواد مخدر باشد.
ابراهیمی در ادامه بر نقش روحانیون در پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و بیان داشت: استفاده از ظرفیت روحانیون معزز یکی از راهکارهای مهم در پیشگیری و مبارزه همه جانبه با مواد مخدر بوده و میتوانند از طریق آگاهیبخشی و متقاعدسازی عموم مردم نقش مؤثری در پیشگیری از مصرف مواد مخدر داشته باشند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس در پایان از دستگاههای عضو کمیته فرهنگی و پیشگیری خصوصاٌ سازمان تبلیغات اسلامی استان بلحاظ همکاری و تعامل موثر با دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تقدیر و تشکر کرد و افزود: قطعاٌ با برنامهریزی مدون در سازمان تبلیغات اسلامی میتوان موضوعاتی از قبیل مضرات مواد مخدر، اهمیت سلامت جسم و روح، شیوههای پیشگیری از اعتیاد و مشکلات رفتاری و همچنین شیوههای زندگی سالم از منظر اسلام را از طریق روحانیون و مبلغین در سطح جامعه گسترش و مخاطبین خود را در این زمینهها آگاه کنند.