دستاوردهای برجسته مخترعان کشور در عرصه بینالمللی؛
مدال طلای مسابقات اختراعات کرواسی به یک فارسی رسید
طرح اختراعی دستگاه کنترل و پیگیری سنگ کلیه، توسط مخترع برجسته کشور، دکتر خلیلی و تیم همراه، موفق به کسب مدال طلا و جایزه ویژه در مسابقات بینالمللی اختراعات کرواسی شد.
به گزارش ایلنا، دستگاه هوشمند مدیریت سنگ کلیه راه حلی انقلابی برای تشخیص، درمان و مدیریت سنگ کلیه ارائه می دهد.
این دستگاه با استفاده از سیستم های تصویربرداری پیشرفته و الگوریتم های مبتنی بر هوش مصنوعی، تصاویر بسیار دقیقی از کلیه ها و دستگاه ادراری می گیرد و نوع سنگ، اندازه و محل سنگ را با دقت شناسایی می کند.
دستگاه مذکور تاریخچه پزشکی بیمار را تجزیه و تحلیل می کند تا مناسب ترین درمان را توصیه کند و مراقبت های شخصی را برای کاهش عود و عوارض ارائه دهد.
این دستگاه به طور مداوم پیشرفت بیمار را در طول و بعد از درمان کنترل می کند و امکان تنظیمات بلادرنگ را برای اطمینان از نتایج مطلوب فراهم می کند. این امر با ساده سازی تشخیص، ارائه برنامه های درمانی مناسب و امکان نظارت از راه دور، مراقبت از اورولوژیست ها و بیماران را بهبود می بخشد. قابلیت های تجزیه و تحلیل داده های آن همچنین مراقبت طولانی مدت از بیمار را افزایش می دهد و آن را به پیشرفتی در مدیریت سنگ کلیه تبدیل می کند.
این دستاورد با همکاری ارزشمند دکتر علی کایا (محمدیون اتی کندی) و دکتر حمید اجاقلو به دست آمد.
همچنین در مسابقات اکسپو دبی، این تیم با همراهی دکتر سپیده قانون و دیگر اعضای گروه، بار دیگر افتخار کسب مدال طلا را برای کشورمان به ارمغان آوردند.
در حوزه دیگری از اختراعات، طرح مدیریت کسبوکار با استفاده از هوش مصنوعی، به سرپرستی دکتر علی کایا (محمدیون اتی کندی) و خانم هدیه نازپرور، موفق به دریافت مدال طلا شد.
این اختراع، بهعنوان یک انقلاب در صنعت MBA شناخته شده و توجه گستردهای را به خود جلب کرده است.
این موفقیتهای ارزشمند نشاندهنده توانمندی بالای نخبگان ایرانی در رقابتهای جهانی و نمایانگر جایگاه برجسته ایران در حوزه علم و فناوری است.