افتتاح نمایشگاه
غیبت مسئولان در افتتاحیه نمایشگاه «داستان غربت بانوی بینشان»

نمایشگاه «داستان غربت بانوی بینشان» درحالی همزمان با دهه فاطمیه در شیراز افتتاح شد، که غیبت مسئولان و متولیان فرهنگی شهر شیراز و استان فارس در این مراسم جای تامل داشت.
شیراز - ایلنا: نمایشگاه «داستان غربت بانوی بینشان» درحالی همزمان با دهه فاطمیه در شیراز افتتاح شد، که غیبت مسئولان و متولیان فرهنگی شهر شیراز و استان فارس در این مراسم جای تامل داشت.
به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، رییس شورای هیئات مذهبی استان فارس با انتقاد از عدم حضور و همکاری مسئولان فرهنگی استان در راه اندازی و مراسم افتتاحیه این نمایشگاه گفت: از دوستان خود در ادارات مختلف تعجب میکنم که چرا علیرغم اینکه از همه مدیران برای حضور در مراسم افتتاح کوچههای بنیهاشم در ایام فاطمیه در شهری که سومین حرم اهلبیت(ع) است، دعوت شده بود اما تعداد اندکی حضور یافتند.
درحالیکه هیچکدام از اعضای شورای شهر شیراز و کمیسیون فرهنگی این شورا در مراسم افتتاحیه این مراسم شرکت نکرده بودند، مظفر مختاری با ابراز تاسف از اینکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ نقشی در اجرای مراسمهای دینی ندارد، از عدم حضور مسئولین اداره ارشاد و اوقاف فارس در این مراسم گلایه کرد و گفت: دشمنان دین اسلام به دنبال نابودی داشتههای ما هستند و ما با نمادسازی در قالب نمایشگاه میتوانیم فرزندان خود را با فرهنگ اهلبیت(ع) آشنا کنیم.
وی با بیان این مطلب که برخی متولیان فرهنگی استان، فقط برای بقای مجموعه خود تلاش میکنند، افزود: متاسفانه برخی افراد در ایام فاطمیه کارهای ضد فرهنگی و ضد فاطمی انجام میدهند.
نماینده مردم شیراز در شورای شهر با انتقاد از شعاری بودن برخی مدیران افزود: امیدوارم آقایانی که اکنون پشت میزشان نشستهاند به خودشان بیایند و یادشان باشد که وارثشهدا هستند و در ایام پایانی سال به گذشته خود برگردند تا بتوانند آینده را ترسیم کنند.
مختاری در ادامه به راه اندازی این نمایشگاه اشاره کرد و با تاکید بر اینکه فارس در زمینه هنرهای مختلف در فارس در قله است گفت: به دلیل عدم حضور اشخاصی در فارس که بتوانند کار ساخت نمایشگاه را در فرصت کم به پایان برسانند؛ معمارانی از شهرهای قم، همدان و تبریز طراحی و ساخت این نمایشگاه را برعهده داشتهاند.
وی افزود: در این نمایشگاه ۹ نفر راوی از قم و شیراز برای بیان حوادثتاریخی دوران زندگی حضرت فاطمه(س)، حضور دارند.
وی هنر را یکی از ابزارهای مناسب برای بیان شعائر اسلامی دانست و افزود: با توجه به پتانسیل و پیشینه غنی استان فارس و شهر شیراز در این زمینه، انتظار میرود از هنر در بخشهای مختلف به صورت کاربردیتر برای مذهب استفاده شود.