خبرگزاری کار ایران

با حضور کارشناسان تغذیه ؛

روند اجرای طرح تولید نان کامل در شیراز بررسی شد

روند اجرای طرح تولید نان کامل  در شیراز بررسی شد
کد خبر : ۱۳۳۲۲۱۶

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از نظارت کارشناسان تغذیه گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه بر نانوایی های مجری طرح تولید نان کامل خبر داد.

به گزارش ایلنا، مریم مهارت گفت: گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای سال ۱۴۰۱ اقدام به برنامه ریزی و برگزاری ۱۲۵ نشست آموزشی با حضور دو هزار و ۶۴۴ نفر از نانوایان، دانش آموزان، عموم مردم، کارکنان اداری، ارائه دهندگان خدمت و رابطان سلامتو نانوایان کرده است.

  مهارت همچنین از به اشتراک گذاری ۱۳۵ محتوای آموزشی برای شانزده هزار و ۸۵۷ نفر و برگزاری هشت جشنواره نان های سنتی و بومی در سطح شهرستان های فارس، به عنوان دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه نام برد.

وی اضافه کرد: با دستور استاندار؛ پیگیری های مکرر اداره کل غله و خدمات بازرگانی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز، همچنین همراهی فرماندار شیراز، اتحادیه نانوایان شیراز و دیگر ارگان های دولتی؛ از شانزدهم بهمن امسال، دسترسی و امکان خرید نان کامل برای نخستین بار در کشور، با قیمت یارانه ای در شهر شیراز ایجاد شد.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: کارشناسان تغذیه گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در راستای بررسی کیفیت اجرای طرح، با حضور در هفده نانوایی منتخب اجرای این طرح، بر مراحل تولید نان کامل و کیفیت آن نظارت کرده و ضمن تشویق مردم به مصرف نان کامل و آموزش مراجعان، به پرسش های مردم در این زمینه پاسخ دادند.

مهارت با بیان این موضوع که نظارت کارشناسان تغذیه از روند اجرای برنامه، بیانگر استقبال بسیار خوب شهروندان بوده است بر ضرورت اجرای فراگیر این برنامه در سطح استان تاکید کرد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز