خبرگزاری کار ایران

عنوان مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز خود سنت است/ حضور همیاران مهربان ترافیک آمار تصادفات را کاهش داد

عنوان مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز خود سنت است/  حضور همیاران مهربان ترافیک آمار تصادفات را کاهش داد
کد خبر : ۱۲۵۹۴۳۸

اعضای هیات مدیره مجمع خیرین شهرساز شیراز و فرهنگ ساز با تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش ایلنا، تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) با بیان اینکه شهرسازی بخشی از فرهنگ است، گفت: طبق این تعریف از فرهنگ، در ایران و خارج از کشور هر حرکتی که انجام می گیرد و حتی یک کار وجود ندارد که نیت فرهنگی نداشته باشد.

حجت السلام و المسلمین ابراهیم کلانتری ادامه داد: زمانی که روی فرهنگ کار می کنیم باید بدانیم که روی همه چیز کار می کنیم بسیاری اوقات کاری را شروع می کنیم اما کار کردن در بخش فرهنگ به تعبیر امروز ریل گذاری است و به تعبیری سنت است.

وی افزود: گاهی اوقات کار فرهنگی به سنت تبدیل می شود، عنوان مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز خود سنت است و خود آن جهت را برای جامعه مشخص می کند.

دکتر کلانتری با اشاره به اینکه تاثیر یک کلمه و یک جمله بعضی اوقات آثارش تا روز قیامت باقی می ماند، عنوان کرد: روایت است و باید دقت شود که نگاه نکنیم به اینکه کارثواب کوچک است اما چه بسا که همین کار کوچک گره بزرگی را از جامعه باز کند و بلعکس.

تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) با بیان اینکه در حوزه فرهنگ نفس کار مهم است و همین که مجموعه ای با این نام خیر تشکیل شده بزرگترین کار فرهنگی انجام گرفته است، افزود: مجمع خیرین برای کمک به حل مشکلات جامعه تاسیس شده است و کارهای خیر آن می تواند جامعه را نجات دهد.

سیاست گذاری های مجمع خیرین به شکلی مرتبط با سومین حرم اهل بیت(ع) باشد

حجت السلام و المسلمین ابراهیم کلانتری به جهت کار مجمع خیرین در آینده  اشاره کرد و پیشنهاد داد: شیراز از آنجا که سومین حرم اهل بیت(ع) است، مرکز و محور آن حرم های مطهر آستان احمدی و محمدی  است، اگر کلیه سیاست گذاری های مجمع خیرین به شکلی مرتبط با سومین حرم اهل بیت(ع) باشد این موضوع ماندگار خواهد شد.

وی ادامه داد: اگر فرهنگ بخواهد فرهنگ الهی شود باید (قیام لله)داشته باشد و همه کارهای فرهنگی باید جهت الهی در آن دیده شود. حجت السلام و المسلمین  کلانتری در پایان سخنان خود از آمادگی آستان شاهچراغ(ع) برای هر گونه همکاری با مجمع خیرین خبرداد.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز گفت: با پشتوانه علمی و دانشگاهی که در هیات مدیره مجمع خیرین حاکم است سعی شده  تا مسائلی و ضرورت های فرهنگی سومین حرم اهل بیت (ع) احصاء و  مدنظر قرار گیرد.

سید عبدالرضا دستغیب با اشاره به اینکه مراسم ها و دهه های مختلفی سالانه در کشور برگزار می شود، تصریح کرد: از مدیران ارشد استان درخواست می گردد تا از دهه کرامت امسال تا سال آینده ضمن برگزاری مراسم جشن و شادی به مردم اعلان نمایند تا در طول این مدت آسیب های اجتماعی شهر چه مقدار کاهش یافته است.

وی ادامه داد: شهری که به نام سومین حرم اهل بیت(ع) مزین شده است نباید در آمار طلاق از میانگین کشوری پایین تر  معتادین در سطح شهر این همه جولان دهند و آمار تصادفاتش نباید آنقدر بالا باشد.

او با بیان اینکه 180 هزار نفر ساعت نیروهای داوطلب برای ارائه کار فرهنگی در سطح شهر شیراز کمک کردند، عنوان کرد: آمار و ارقام نشان می دهد مشارکت مردم در کارهای فرهنگی  بسیار مطلوب بوده است اما کافی نیست.

 راه اندازی سراهای فرهنگ مهربانی در نقاط مختلف شهر، سراهای یار مهربانی، طرح پیوند با کتاب، همیاران مهربان ترافیک، ساخت درمانگاه در مناطق محروم ، ساخت مسجد الغدیر در بوستان دراک، راه اندازی مرکز خوداشتغالی فاطمه الزهراس، خانه سلامت و... تعدادی از مواردی بود که  مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگساز شیراز به آن اشاره کرد.

نائب رییس مجمع خیرین شهرساز شیراز و فرهنگ ساز در ادامه گفت:در بخش معاونت فرهنگی شهرداری مجمع خیرین کارهای ظریفانه را در این حوزه انجام داده است.

وی با بیان اینکه در بخش حمل و نقل ترافیک نیز حضور همیاران مهربان ترافیک ما بدون هیچ گونه چشم داشتی به پلیس راهور و شهروندان کمک می کنند، خاطرنشان کرد:طبق گزارش پلیس راهور در سطح شهر حضور همیاران مهربان ترافیک باعث شده تا آمار تصادفات طی این مدت 33 درصد کاهش پیدا کند که این موضوع می تواند در کل کشور نیز تسری یابد.

طاهری با اشاره به اینکه معاونت اجتماعی و  پیشگیری از جرائم قوه قضاییه از مجمع درخواست داشته تا رهیاب را برای رفع مشکلات فرهنگی کشور آماده کند، گفت: در همین راستا نیز مجامع مختلف شیراز امروز به هر بهانه ای در حوزه های مختلف نظرات مجمع را خواستار می شوند.

دکتر عبدالمحمد طاهری نائب رییس مجمع خیرین فرهنگ ساز و شهرساز شیراز نیز در ادامه گفت: بخش عمده ای از وظایف ذاتی شهرداری شیراز را مجمع خیرین انجام می دهد.

و ی افزود: از سوی مجمع خیرین در بخش عمرانی تاکنون حدود 140 میلیارد تومان اعمار انجام گرفته است.

تشکیل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز ابتکاری بی نظیر در سطح کشور است

 سیروس پاک فطرت، عضو هیت مدیره مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز نیز تشکیل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز را ابتکاری بی نظیر در سطح کشور دانست و گفت: مجمع خیرین به صورت پایلوت در شهر شیراز و استان فارس در حال فعالیت است و استان های دیگر  بعد از تشکیل آن در شیراز متوجه این کار بزرگ شدند و تصمیم بر راه اندازی چنین مجمعی را در استان و شهرهای خود داشته اند.

وی با بیان اینکه اتاق فکر مجمع خیرین اجتماعی و فرهنگی است و آمادگی داریم در آستان شاهچراغ(ع) نیز کار پژوهشی، علمی، فرهنگی واجتماعی را انجام دهیم، افزود: هیات مدیره مجمع خیرین فرهنگ ساز و شهرساز شیراز از خواص تشکیل شده و خیرین بزرگی در آن حضور دارند.

پاک فطرت نصریح کرد: هنوز مدیران ارشد استان متوجه این اتاق فکر در سطح فارس نشده اند و درخواست داریم تا حمایت معنوی از سوی تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) صورت گیرد تا این مجمع بیش از این به جامعه و کشور معرفی شود.

وی گفت: در این مجمع فضا برای بزرگترین و کوچکترین خیر برای نیت خیرخواهانه فراهم است، شهرداری شیراز به کمک های مالی نیاز ندارد اما معونیت در کنار پروژه های شهری و حضور خیرین در کنار این پروژه ها باعث می شود تا آنها نیز به فضای فرهنگی و عمرانی شهر نزدیک تر شوند.

در پایان این مراسم نشان مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز به تولیت مقدس آستان احمدی و محمدی(ع)  حجت السلام و المسلمین ابراهیم کلانتری و همچنین دکتر صحراییان معاون حرم مطهر حضرت شاهچراغ ع اهدا شد.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز