مدیرعامل شرکت ایده گستران ثمین پارس مطرح کرد؛
به دنبال ایجاد یکهزار فرصت شغلی هستیم/ ارائه محصولات هنرمندان به مخاطبان داخلی و خارجی
مدیرعامل شرکت ایده گستران ثمین پارس گفت: در کافه کار آفرینی مسیر نجات به دنبال ایجاد یکهزار فرصت شغلی به ویژه در عرصه های فرهنگی، هنری و صنایع دستی هستیم.
به گزارش ایلنا، سروش نجات در همایش دو روزه توسعه کارآفرینی فرهنگی با تمرکز بر صنایع دستی به برخی از استعدادهای استان فارس اشاره کرد و اظهار داشت: صنایع دستی در اقتصاد و اشتغال استان فارس می تواند جایگاه بسیار والاتری نسبت به موقعیت کنونی داشته باشد؛ در این استان هنرمندان بزرگ و زبردستی در حوزه صنایع دستی داریم و با بهره مندی از این پتانسیل ارزنده باید در راستای به روزآوری محصولات و تقویت توان رقابتی با نمونه های خارجی و داخلی گام برداشت.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که در حوزه صنایع دستی وجود دارد به بازار فروش آنها باز می گردد؛ امروزه دغدغه بسیاری از هنرمندان و صنعتگران به فروش رساندن محصولاتی است که از لحاظ کیفی در زمره بهترین های جهانی قرار می گیرند به همین دلیل در کافه کارآفرینی مسیر نجات بازاری برای عرصه محصولات هنری و صنایع دستی ایجاد شده و در تلاش هستیم در عرصه های بین المللی و ملی به فعالیت بپردازیم.
بنیانگذار کافه کارآفرینی مسیر نجات با بیان اینکه صنایع دستی هنوز نتوانسته است در عرصه دیجیتال مارکتینگ حضور فعال و پررنگی داشته باشند اظهار داشت: دنیای امروز متعلق به فعالان عرصه مجازی است چراکه فعالیت در این عرصه نیاز به امکانات و انرژِی چندانی ندارد و در سوی مقابل از بازدهی و فروش چشمگیری برخوردار است.
او ادامه داد: کسب و کارهای بزرگ در جهان امروز عمدتاً در حوزه IT پایه ریزی می شوند و فروشگاه های مجازی همانند Amazon و Ebay و بسیاری دیگر جایگاه خود را در عرصه تجارت الکترونیک یافته اند که البته در کشور ما نیز کسب و کارهای حوزه دیجیتال با مقبولیت افکار عمومی روبرو شده و گردش مالی چشمگیری دارند.
نجات با بیان این که شیوع گسترده بیماری کرونا زمینه ساز رشد بازارهای مجازی شد، خاطرنشان کرد: بر اساس این تجربیات بود که در کافه کارآفرینی مسیر نجات پذیرای هنرمندان و صنعتگران هستیم و محصولات آنان را در بستری عادلانه به مخاطبان وطنی و خارجی ارائه خواهیم کرد. در همین زمینه دبیرخانه این بازارچه مجازی تشکیل شده و در چند روز آینده اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد.
وی از آمادگی کافه کارآفرینی مسیر نجات برای استخدام هنرمندان صنایع دستی خبر داد و افزود: افرادی که مایل به حضور و فعالیت در مجموعه هستند به استخدام کافه کارآفرینی مسیر نجات در می آیند و برای سایر هنرمندانی که امکان حضور تمام وقت در مجموعه را ندارند، شرایط خرید و فروش محصولاتشان در بازارهای داخلی و خارجی فراهم خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ایده گستران ثمین پارس با تاکید بر این نکته که همکاری با هنرمندان و صنعتگران به صورت منصفانه و مبتنی بر پاسداشت تلاش های آنان صورت می گیرد، اظهار داشت: هدف اصلی از تشکیل این ساختار رشد و شکوفایی صنایع دستی و حمایت از هنرمندان است و اخذ پورسانت های ناعادلانه برای فروش محصولات به هیچ عنوان در این مجموعه اعمال نخواهد شد؛ امیدواریم در پرتو همه این تلاش ها شاهد بهبود معیشت هنرمندان باشیم و دروازه بازارهای جهانی و داخلی بر محصولات هنرمندان استان فارس گشوده شود.
او در بخش پایانی سخنانش ضمن رونمایی از وبسایت جدید handyart گفت: هنرمندان و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای این شرکت در فضای وب و اینستاگرام یا به کافه کارآفرینی مسیر نجات به آدرس خیابان محلاتی کوچه چهارم مراجعه کنند.
در ادامه این مراسم مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای صنایع دستی استان فارس هم گفت: دنیای امروز متعلق به اینترنت و دیجیتال مارکتینگ است و باید با حفظ بازارهای سنتی به سمت و سوی مخاطب مداری و جذب مشتری حداکثری گام برداریم.
حسین همتی اظهار داشت: کافه کارآفرینی مسیر نجات برنامه های ارزنده ای در حوزه رونق اقتصادی صنایع دستی دنبال می کند و در آینده شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه خواهیم بود.
وی در ادامه از حمایت اتحادیه تعاونیهای صنایع دستی استان فارس از این رویداد بزرگ فرهنگی خبر داد و افزود: طی دوسال گذشته و در کشاکش بیماری کرونا شاهد رشد فروشگاه های مجازی بودیم اما بسیاری از فعالان عرصه صنایع دستی نتوانستند خود را با این محدودیت ها سازگار کند و از آن جایی که بستر مناسبی در فضای مجازی در اختیار نداشتند، متحمل آسیب های زیادی شد.
همتی گفت: به همین دلیل ایجاد ساختار فروش مجازی در کافه کارآفرینی مسیر نجات و شرکت ایده گستران ثمین پارس می تواند در زمینه رونق اقتصاد صنایع دستی راهگشا باشد و خلاهای موجود را پوشش دهد.
در پایان این مراسم از دکتر اشکان رحمانی، رضا جانعلی پور، کاظم کلاهی، عباس کیوان شکوه و جمعی از پیشکسوتان حوزه صنایع دستی با حضور مقامات مسئول تجلیل شد.