انصاریلاری در بیانیهای اعلام کرد:
حامیان دولت وجود سلایق متفاوت سیاسی را بپذیرند
حامیان و موافقان دولت باید قدری از خواستهها و آرزوهای خود کوتاه بیایند و واقعیات فارس و وجود گرایشها و سلایق سیاسی متفاوت و مخالف دولت را هم باور کرده و هم تحمل کنند.
ایلنا: انصاریلاری، گزینه اصلی شورای هماهنگی احزاب اصلاحطلب فارس برای تصدی پست استانداری فارس، طی بیانیهای از حامیان و موافقان دولت تدبیر و امید درخواست کرد که قدری از خواستههای خود کوتاه بیایند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از شیراز، استاندار دولت اصلاحات، در بیانیهای که منتشر کرده ضمن تشکر از تمامی فعالان عرصههای مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و تمامی فارسیهایی که با حضور شکوهمند خود در ۲۴ خرداد و پیروزی دولت «تدبیر و امید» با حسن نظر خود وی را به عنوان استاندار پیشنهاد یا به دولت معرفی کرده بودند، تصریح کرد که بازگشت وى به مسئولیت استاندارى فارس ضرورتی ندارد.
وی در این بیانیه آورده است: رویکرد مردم به شعار «اعتدال» نشان میدهد که مردم در سختترین شرایط نیز راه خود را بر میگزینند و مطالبات خود را پیگیری خواهند کرد، بنابراین در این میان حضور یا عدم حضور اشخاص نباید اصل تلقی شود، بلکه انتخاب و عملکرد مجموعه دولت براساس شایسته سالاری، مطابقت و هماهنگی آن با شعارهای مورد قبول مردم و تحقق وعدههای دولت از حضور اشخاص مهمتر است.
انصاریلاری در این بیانیه افزوده است: من حدود ۵ سال افتخار این را داشتهام که در دولت جناب خاتمی همراه و خدمتگذار شما مردم فارس بودهام و طی این مدت بر اساس توان و توشه خود از هیچ تلاشی برای پیشرفت و توسعه فارس دریغ نورزیدهام. بر این اعتقادم که این مدت برای استفاده از تجربه هر مدیری در استانی غنی مانند فارس کفایت میکند و ضرورتی برای تکرار مدیریت و بازگشت اینجانب به استان در حال حاضر وجود ندارد.
استاندار اسبق فارس با تاکید بر تعدد مدیران برجسته فارسی ادامه میدهد: دولت آقای روحانی میتواند امروز از چهرههای توانمند، مدیران لایق و با تجربهای که معتقد به آرمانهای انقلاب، توسعه فارس، شعارهای دولت «تدبیر و امید» باشند و به صورت نسبی نیز مورد پذیرش طیف مخالفان دولت قرار گیرند بهره ببرد.
انصاری لاری با اشاره به نظر مجمع نمایندگان فارس که برخی مدیران دولت گذشته را برای استانداری پیشنهاد داده بودند، آورده است: به طور حتم این رویه با پیام مردم در انتخابات و قضاوت کارشناسان و افکار عمومی درباره عملکرد دولت و مدیران گذشته قابل جمع نیست و صرفا نشان دهنده وفاداری برخى از نمایندگان و مقامات به دولت پیشین است، اما باید توجه داشت که اصرار بر چنین رویهای، این خطر را ایجاد میکند که فارس از داشتن مدیران باتجربه، اعتدال گرا، توانمند و مطرح در سطح ملی محروم شود.
وی فارس را استانی بزرگ و از نظر سیاسی متکثر برشمرده و اضافه کرده است: فارس سلائق و تفکرات متنوعی را در خود جای داده است، همه این سلایق نیز در جای خود قابل احترام هستند، فارسیها نیز مردمانی با فرهنگی غنی، و اهل مروت و مدارا هستند و سالها با قناعت، نجابت و تفکرات مختلف دوستانه کنار یکدیگر زندگی کردهاند، بنابراین مسوولان با هر گرایشی میتوانند زمینه و مجال کار و فعالیت آنها را فراهم کنند.
استاندار دولت خاتمی ادامه داده است: نیروها و چهرههای صاحب موقعیت فارس که به هر دلیل هنوز علاقهمند و وفادار به دولت گذشتهاند یا هم فکر با این دولت نیستند و به این رییس جمهور رای ندادهاند باید به انتخاب مردم احترام بگذارند و بر اساس رای مردم انتظار نداشته باشند مدیریت عالی استان مطابق سلیقه آنها انتخاب شود.
انصاریلاری تاکید کرده است: از سوی دیگر حامیان و موافقان دولت باید قدری از خواستهها و آرزوهای خود کوتاه بیایند و واقعیات فارس و وجود گرایشها و سلایق سیاسی متفاوت و مخالف دولت را هم باور کرده و هم تحمل کنند و هم به ویژه مخالفان دولت که اتفاقا صاحب موقعیت و نفوذ هم هستند مثل اغلب نمایندگان فارس، اکثریت شورای شهر شیراز و برخی مقامات مذهبی سیاسی استان باید با درک درست از وضع جدید، خود را برای پذیرش استانداری از سنخ فکری «دولت تدبیر و امید» آماده کنند و از هم اکنون برای تعامل و همکاری با مدیران جدید دولت آمادگی لازم را در خود ایجاد نمایند.
در بخشی از این بیانیه، انصاری لاری گفته است: در این صورت میتوان امیدوار بود که در یک فضای وفاق و همدلی نسبی بتوان بر گزینه مناسب به عنوان نماینده عالی دولت اتفاق نظر حاصل کرد. البته نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان نیز باید واقعیات را درک کند و از همه نیروهای سیاسی غیر هم فکر و سلایق متفاوت و حتی مخالف برای رشد و ارتقا و پیشرفت همه جانبه فارس بهره ببرد و نماینده عالی دولت باید با تدابیر مناسب، امید متعارف نسبت به تغییر و اصلاح را در دل همه مردم استان تقویت کند و خدمت به مردم، مصالح کلی نظام و انقلاب و اعتلای استان را بر گرایشهای سیاسی جناحی مقدم بداند.
وی ابراز امیدواری کرده که با تدبیر و درایت وزارت کشور و نیز همدلی و وفاق همه نیروهای سیاسی و بزرگان و نخبگان فارس با انتخاب مدیری توانا، لطمات هشت ساله گذشته در فارس جبران شود و با توسعه همه جانبه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی استان دوران تازه و پر رونقی را آغاز کند.