تولید ریل ملی در ذوب آهن مطابق استاندارد و تامین کننده نیاز راه آهن است
محمد رضا احمدی مدیر کل روسازی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور وابسته به وزارت راه و شهرسازی همراه با تنی چند از دیگر مدیران و کارشناسان این شرکت و حسن ماسوری مدیر کل راه آهن اصفهان روز یکشنبه اول شهریور ماه سال جاری ضمن حضور در ذوب آهن اصفهان از خط تولید ریل بازدید نمودند
به گزارش ایلنا،در حاشیه این بازدید محمدرضا احمدی در گفتگویی ضمن اشاره به اینکه ذوب آهن اصفهان همواره در سطح بین المللی افتخار آفرین بوده است گفت : در بازدید امروز رشد و شکوفایی جدیدی به لحاظ تولید ریل در این شرکت شاهد بودیم . این مهم حاصل تلاش های پیشکسوتان و تلاشگران فعلی این صنعت بزرگ است که در راستای تولید ریل ملی همت نمودند.
وی افزود : دستگاه های جدید و به روزی برای تولید ریل خریداری و نصب شده است و به زودی شاهد راه اندازی این پروژه عظیم و ورق خوردن افتخار بزرگی دیگری در دفتر افتخارات این مجتمع عظیم صنعتی خواهیم بود.
مدیرکل روسازی شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور تصریح کرد : دستیابی ذوب آهن اصفهان به تولید ریل ملی افتخاری است که صنعت ریلی به آن می بالد و امیدوار است که قطار این صنعت بزرگ روی ریل های صنعت ذوب آهن به حرکت در آید.
احمدی ادامه داد : همیشه صنعت ریلی به عنوان یک صنعت سبز و ایمن و دارای شاخصه های توسعه پایدار به لحاظ زیست محیطی وایمنی شناخته شده است. یکی از پارامترهایی که ایمنی این صنعت را رقم می زند استفاده از ریل استاندارد است که به زودی شاهد راه اندازی این پروژه عظیم در ذوب آهن اصفهان خواهیم بود.
وی تصریح کرد : در زمینه تامین تجهیزات و علائم همچنان وابستگی هایی به خارج از کشور وجود دارد که امید است این مرحله نیز به دست توانمند مهندسین و صنعتگران داخل برطرف گردد .
مدیرکل روسازی شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور در پاسخ به این سوال که تولید ریل ملی چه تاثیری در اقتصاد کشور دارد چنین گفت : زمانی که تصمیم گرفته می شود تجهیزات از خارج از کشور تامین شود مشکلاتی مانند تامین منابع مالی ، زمان طولانی جهت دریافت قطعات ، کنترل آنها جهت اطمینان از مطلوبیت کالا ، ارائه پیش پرداخت و ... به وجود می آید. با تولید ریل ملی قطعاً روند توسعه و ساخت راه آهن نیز توسعه پیدا خواهد کرد.
وی در خصوص پروژه های در دست اقدام راه آهن جمهوری اسلامی گفت : این سازمان هم اکنون 8500 کیلومتر خط آهن در دست مطالعه و ساخت دارد و پیش بینی ما این است که با تامین منابع طی سه سال آینده ، حدود 3500 کیلومتر خط آهن به بهره برداری برسد .
احمدی تصریح کرد : در سال جاری که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی ؛ اقدام و عمل نامگذاری شده است ، تلاشم می کنیم 591 کیلومتر خط آهن به بهره برداری برسد و چندین شهرستان کشور از شبکه ریلی برخوردار شوند . بنابراین تا پایان سال جاری حدود 71 هزار تن ریل نیاز خواهیم داشت .
تولید ریل ملی در ذوب آهن اصفهان گام بزرگ در جهت استقلال و خودکفایی کشور است
حسن ماسوری مدیر کل راه آهن اصفهان نیز به خبرنگار ما گفت : در سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل ، اجرای پروژه ریل یک گام اساسی و اقدام و عمل در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و خودکفایی به شمار می رود .
ماسوری اجرای این پروژه را از نیازهای اساسی کشور خصوصاً صنعت حمل و نقل کشور و خطوط ریلی آن دانست و گفت : با اجرای موفقیت آمیز و شروع بهره وری آن ، کشور از واردات ریل بی نیاز می شود و گام بزرگی در جهت توسعه زیر ساخت های کشور برداشته می شود .
وی با اشاره به اینکه سرعت اجرای این پروژه به عنوان یک صنعت پایه امیدواری را برای توسعه و گسترش حمل و نقل ریلی کشور زیاد می کند ، افزود : تولید انبوه ریل در ذوب آهن برای راه آهن کشور جهت اجرای برنامه های در نظر گرفته شده بر اساس افق 1404 اثرگذار بوده و ما امیدواریم که روزانه چندین واگن ریل مورد نیاز خود را بارگیری نماییم .
حسن ماسوری در ادامه یادآور شد : کارگاه تولید ریل ذوب آهن دو نوع ریل U33 و UIC60 را تولید می کند و از این جهت با تولید انبوه این محصول به کلی از واردات آن بی نیاز خواهیم شد .
وی در مورد کیفیت ریل تولیدی در ذوب آهن اصفهان یادآور شد : بر اساس مشاهدات انجام شده ، تست های لازم برای تولید ریل در این شرکت صورت گرفته است .
مدیر کل راه آهن اصفهان تاکید کرد : با انجام تست نهایی طبق استاندارد های جهانی و گراف نهایی که ذوب آهن برای کیفیت محصولات خود ارائه خواهد داد ارزیابی ما تکمیل خواهد شد و در حال حاضر اطمینان داریم که محصول انبوه ریل در ذوب آهن استاندارد لازم برای پایداری خطوط ریلی و تأمین امنیت در حمل و نقل مسافر و بار را خواهد داشت .