مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران:
تشکلهای غیردولتی مغزافزار سیاست گذاری بخشهای تخصصی اقتصادی
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از ثبت نام 32 هزار و 591 واحد در سامانه بهین یاب تا امروز در سراسر کشور خبر داد و گفت: تشکل های غیر دولتی قدرت بزرگی برای اقتصاد کشور هستند و به عنوان مغزافزار نقش تعیین کننده ای در سیاستگذاری بخشهای تخصصی و ایجاد رونق در اقتصاد کشور برعهده دارند.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و بین الملل، علی یزدانی در اجلاس سراسری روسای خانه های صنعت، معدن و تجارت ایران که در استانداری کردستان برگزار شد، ضمن تاکید بر به روز رسانی آمار و اطلاعات تشکلهای غیردولتی در سطح کشور اظهارداشت: در بیشتر استانهای کشور تشکلهای غیر دولتی تشکیل شده است به طوری که هم اکنون 8 هزار و 300 اتحادیه صنعتی، 31 خانه صنعت و معدن، 35 اتاق بازرگانی و صنایع ومعادن و 31 نظام مهندسی معدن و صدها انجمن تخصصی در کشور فعالیت دارند که وجود آنها قدرت بزرگی برای اقتصاد کشور است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به اینکه 32 هزار و 591 واحد در سامانه بهین یاب برای دریافت تسهیلات طرح رونق اقتصادی ثبت نام کرده اند،گفت: از این تعداد واحدهای ثبت نام شده در سامانه بهین یاب 8 هزار و 495 طرح آن در کارگروه تسهیل و موانع تولید استانهای کشور توسط کمیته مربوطه مورد بررسی قرار گرفته اند.
یزدانی، به وجود 84 هزار و 838 بنگاه صنایع کوچک و متوسط به بهره برداری رسیده زیر 100 نفر اشتغال در سطح کشور اشاره کرد و گفت: از این تعداد سهم صنایع کوچک در امر اشتغال 42 درصد است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه سهم اشتغال صنایع کوچک را یک میلیون نفر ذکر کرد و افزود: 58 درصد اشتغال صنعتی مربوط به 3 هزار و 510 واحد بزرگ تولیدی و 4 هزار و 350 واحد متوسط است.
وی سهم ارزش افزوده در صنایع کوچک را، 16.8 درصد عنوان کرد و اظهار کرد: سهم صادرات در این واحدها 10 درصد است
وی تصریح کرد: آسیب شناسی شرکتهای خدماتی نخستین گام برای خصوصی سازی شرکتهای صنعتی بوده که اتاق بازرگانی اقدام به آن کرده است و اگر آسیب شناسی با هماهنگی لازم وجامع انجام نگیرد همه زیرساختهای ایجاد شده در شهرکهای صنعتی با مشکل روبه رو خواهندشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به شناسایی و تشکیل 388 خوشه صنعتی کسب و کار در کشور اشاره کرد و گفت: از این تعداد 65 خوشه ان به اتمام رسیده و37 خوشه ان نیز در حال اجرا میباشد .
یزدانی یکی دیگر از ماموریتهای این سازمان را تشکیل شرکتهای فناوری در استانهای کشور عنوان کرد و گفت: تاکنون این شرکتها در 9 استان کشور تشکیل شده و امکان ایجاد آنها در تمام استانهای کشور متناسب با پتانسیل استانهاودر حوزه های تخصصی وجود دارد.
در ادامه کمال الدین پیرموذن مشاور مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اظهار کرد: این سازمان با جدیت برنامههای مربوط به احیا واحدهایی که توسط بانک ها تملک شده است را پیگیری و امیدواریم بتوانیم با این استراتژی بخشی از اهداف دولت تدبیر و امید و همچنین برنامه های اقتصاد مقاومتی را اجرایی نماییم.
پیرموذن به حمایت دولت از واحدهای صنعتی اشاره کرد و تصریح کرد: با عنایت دولت و ضرورت امر اگر هر کدام از بانکها یاور واحدها و بنگاههای اقتصادی نباشند با آنها برخورد قانونی شده و در صورت تکرار از مسئولیت بانکی کنار گذاشته خواهند شد.
مشاور مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران خاطرنشان کرد: اگر در زمان قبل و حتی در این دولت این واحدها فعال می شدند زمینه اشتغال برای 132 هزار و 358 نفر ایجاد می شد و بیش از 12 هزار میلیارد تومان سرمایه بلوکه شده به چرخه اقتصاد کشور باز میگشت.
در ادامه قادرمزی مشاور سازمان نیز با اشاره به اهمیت حفظ اشتغال و ایجاد صنایع روستایی در روستاهای کشور و ارائه برنامههای دردست اقدام با همکاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و همچنین 9منطقه ویژه اقتصادی تحت پوشش سازمان، خواستار همکاری لازم تشکل ها در تحقق این امور مهم گردید.