ربیعی خواستار شد؛
تقویت کانون های توسعه در کردستان
دولت به موضوع رفاه اجتماعی به شکل سیاست جامع نگاه می کند. امروز بیش از ۵ میلیون نفر را بیمه درمانی کرده ایم و نزدیک به ۷.۵ میلیون نفر نیز تحت پوشش امنیت غذایی قرار گرفته اند.
استان کردستان از لحاظ شرایط طبیعی مملو از پیچ و خم های متعدد است که این پیچ و خم ها مشابه زندگی مردم این منطقه است.
به گزارش ایلنا، علی ربیعی شامگاه پنجشنبه در ششمین جلسه شورای اداری استان کردستان که در محل استانداری شهر سنندج برگزار شد، افزود: باید کانونهای توسعه سرمایه گذاری و کارآفرینی در استان به جلو گام بردارند.
وی تاکید کرد: کردستان از لحاظ داشتن نیروی انسانی، استانی قوی است که می توانند کانونهای توسعه را در این استان شکل داده و آنها را توسعه دهند.
وی معتقد است: استان کردستان از لحاظ شرایط طبیعی مملو از پیچ و خم های متعدد است که این پیچ و خم ها مشابه زندگی مردم این منطقه است.
به گفته وی، کردستان سرزمینی مملو از عواطف قومی، دینی و ملی است که با چیدمان زیبایی در کنار هم قرار گرفته اند.
ربیعی یادآور شد تا زمانی که یک ملت از عقب ماندگی خود شرمنده نباشد، نمی تواند به جلو حرکت کند زیرا برای حرکت به سوی آینده بهتر نیاز به تغییر نگرش دارد.
وی با اشاره به تغییراتی که در جامعه رخ داده است، گفت: رخدادهای زیادی طی یکسال گذشته در جامعه ایجاد شده به طوری که جامعه آرام تر و مردم امیدوارتر شده اند.
به گفته ربیعی یکی از موضوع های مهم در دولت تدبیر و امید، حفظ منزلت و کرامت انسانی است زیرا دولت دکتر روحانی به مسائل اخلاقی اهمیت ویژه ای می دهد.
وی گفت: بنای کار دولت احترام به مردم و توسعه اخلاق مداری است لذا اخلاق اجتماعی باید توسعه یابد تا احترام به نهادهای مدنی در جامعه نهادینه شود.
ربیعی معتقد است: امروز بیش از هر زمانی نیاز به سرمایه های اجتماعی داریم، متاسفانه به دلیل بی تدبیری های سال های گذشته اتکا به مردم و نهادهای ملی در کشور بسیار ضعیف شده است.
وی با اشاره به موضوع تنوع قومیت ها در جامعه ایران، تاکید کرد: دولت به همه قومیت ها به دیده احترام می نگرد لذا ایران سربلند نیاز به تعامل با همه قومیت ها داردو همه آنها باید در کشور احساس امنیت کنند.
وی با اشاره به اینکه دیوار ایران هراسی به دنبال تدبیر دولت یازدهم در زمینه مسائل بین المللی شکسته شده است، گفت: ایران دارای منطق گفت و گو است.
وی گفت: تحریم های تحمیلی بر اقتصاد ایران را به عنوان هزینه سرافرازی مردم ایران می پذیریم اما با توجه به اینکه می خواهیم بر اساس منطق حرکت کنیم باید با گفت و گو هزینه های این بخش را کاهش دهیم.
وی با اشاره به سیاست های اجتماعی و رفاهی دولت، گفت: دولت به موضوع رفاه اجتماعی به شکل سیاست جامع نگاه می کند. امروز بیش از ۵ میلیون نفر را بیمه درمانی کرده ایم و نزدیک به ۷.۵ میلیون نفر نیز تحت پوشش امنیت غذایی قرار گرفته اند.
ربیعی ادامه داد: در صورتی که بتوانیم منابع بیشتری از حذف افراد پردرآمد از هدفمندی یارانه ها بدست آوریم بی تردید دولت این میزان را تا ۱۰ میلیون نفر افزایش خواهد داد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نظام چند لایه تامین اجتماعی گفت: هنوز از شرایط بیمه روستائیان و عشایر راضی نیستم و باید آن را بیشتر گسترش دهیم.
وزیر کار گفت: یکی از موارد توسعه رفاه در جامعه مبارزه با فساد است، بنابراین دولت تدبیر و امید بدون آنکه آبروی کسی را بریزد در حال انجام کارهای بنیانی در این بخش است.
وی تاکید کرد: امروز وزارت کار پاتوق سیاسی هیچ فردی نیست.
وی در خصوص سیاست اقتصادی دولت، گفت: خوشبختانه در مهار نرخ تورم دولت موفق بوده است. هرچند سال گذشته اگر کسی ۲میلیون تومان داشت می خواست آن را در بازار سکه و یا دلار پس انداز کند اما امروز این اضطراب در جامعه کاهش یافته و دیگر نگرانی در این خصوص وجود ندارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت یازدهم شش استان را در کشور به شکل پایلوت برای توسعه مورد مطالعه قرار داده که استان کردستان از جمله این استانها است.
ربیعی با اشاره به سفر دو روزه مسئولان حوزه کار و تامین اجتماعی به استان کردستان، گفت: طی این ۲ روز چند طرح خوشه های صنعتی، مراکز بیمه و درمانی در کشور راه اندازی و یا کلنگ خورده است، ضمن آنکه احداثهر مرکز بیمه ۶ میلیارد تومان پول نیاز دارد.
وی از تلاشهای نمایندگان مردم استان کردستان قدردانی کرد و گفت: نمایندگان کرد همواره یار و یاور مردم استان خود و دولت یازدهم بوده اند.
وزیر کار در پایان گفت: با عادات و رویه های قبلی نمی توانیم از شرایط کنونی خارج شویم و به همین سبب نیاز به طرحی نو داریم.
ربیعی به همراه هیات همراه صبح جمعه استان کردستان را به سوی استان کرمانشاه ترک کرد.