رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در گفتگو با ایلنا؛
تنها یک سوم از اعتبارات مکانیزاسیون زمینهای کشاورزی تامین شده است
در یک سوم از مزارع کشاورزی برداشت مکانیزه و در کمتر از یک چهارم از زمینهای کشاورزی کاشت مکانیزه انجام میشود که این رقم بالایی محسوب نمیشود و یکی از دلایل آن را میتوان کمبود اعتبار برای این بخش بیان کرد.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در رابطه با تفاوت فاحش مکانیزاسیون زمینهای کشاورزی مازندران و گیلان که متاسفانه سهم گیلان بسیار ناچیز بوده اظهار کرد: به دلیل وضعیت زمینهای کشاورزی مازندران سرعت مکانیزاسیون در مازندران بیشتر بوده است، مازندران و گیلان به دلیل سهم ۹۰ درصدی از تولید برنج کشور نقاط حساسی هستند که با تخصیص سریعتر اعتبارات، فعالیت در این بخش بهینه میشود.
کامبیزعباسی، دررابطه با طرح مکانیزاسیون زمینهای کشاورزی به خبرنگار ایلنا گفت: «طرح جامع مکانیزاسیون کشاورزی طرحی ۱۲ ساله است که متناسب با اولویتهای تولیدی بخش کشاورزی و دیگر بخشهای تولیدی طراحی شده است.
وی در خصوص کند شدن طرح مکانیزاسیون ونیاز به اعتبارات در این بخش اظهار کرد:» این طرح نیازمند ۲هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که متاسفانه در سال جاری تنها یک سوم آن تامین شده است، دولت یازدهم طرح تنها ۸ هزار و۵۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اعطا کرده است که این مبلغ کمتر از اعتبار مورد نیاز است.
عباسی در ادامه گفت: «در یک سوم از مزارع کشاورزی برداشت مکانیزه و در کمتر از یک چهارم از زمینهای کشاورزی کاشت مکانیزه انجام میشود که این رقم بالایی محسوب نمیشود و یکی از دلایل آن را میتوان کمبود اعتبار برای این بخش بیان کرد.
وی در رابطه با تفاوت فاحش مکانیزاسیون زمینهای کشاورزی مازندران و گیلان که متاسفانه سهم گیلان بسیار ناچیز بوده اظهار کرد: به دلیل وضعیت زمینهای کشاورزی مازندران سرعت مکانیزاسیون در مازندران بیشتر بوده است، مازندران و گیلان به دلیل سهم ۹۰ درصدی از تولید برنج کشور نقاط حساسی هستند که با تخصیص سریعتر اعتبارات، فعالیت در این بخش بهینه میشود.