استاندار خراسان رضوی خبر داد:
سهم ۹۰ درصدی بخش خصوصی از صنعت استان
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: علیرغم اینکه در بحثمالیات و افزایش قیمت حامل های انرژی بر واحدهای تولیدی، فشار زیادی وارد شده است، به صنایع برای کنترل قیمت ها فشار میآوریم و در این ارتباط نیاز هست به صنایع کمک شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: بیش از ۶۲۰۰ واحد صنعتی در استان خراسان رضوی فعال هستند که ۹۰ درصد آن متعلق به بخش خصوصی است.
به گزارش ایلنا، علیرضا رشیدیان در سومین گردهمایی رؤسای سازمان های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور در مشهد مقدس اظهارداشت: خراسان رضوی در مسیر کریدور شمال و جنوب و شرق و غرب قرار دارد که این کریدور ترانزیتی باعثشده است ۳۰ درصد از صادرات کشور به افغانستان و ۵۰ درصد از صادرات کشور به آسیای میانه متعلق به خراسان رضوی باشد.
وی با بیان اینکه بحثسرمایهگذاری و تسهیلات بانکی، یکی از مسائل جدی صنایع استان است، افزود: واحدهای تولیدی استان، بیش از ۳۰۰۰ میلیار دریال تسهیلات بانکی را به دلیل قوانین و مقررات سخت بانکی نتوانستند برداشت نمایند.
رشیدیان با اشاره به وجود ۴۶ نوع ماده معدنی در استان، تصریح کرد: ازمهمترین معادن استان، معدن سنگان خواف است که دارای مشکلات عدیده ایست که باید توسط مسئولان رسیدگی شود.
وی افزود: با توجه به سرمایه گذاری هایی که در حوزه فولاد در استان برنامه ریزی شده است، انتظار میرود این امر در اولویت کشور قرار گیرد.
وی با اشاره به نیاز شدید استان به فاینانس و جذب تسهیلات مالی گفت: در زمینه فاینانس، وعده هایی از سوی مسئولین به استان داده شده است که سیکل آن بسیار طولانی و نا امید کننده شده است.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: علیرغم اینکه در بحثمالیات و افزایش قیمت حامل های انرژی بر واحدهای تولیدی، فشار زیادی وارد شده است، به صنایع برای کنترل قیمت ها فشار میآوریم و در این ارتباط نیاز هست به صنایع کمک شود.
رشیدیان گفت: با توجه به محدودیت دستگاههای دولتی در زمینه اشتغال و سرمایه گذاری، بهترین راه این است که با کمک بخش خصوصی، خروج از رکود را تحقق بخشیم.
وی افزود: بخشی از قوانین و مقرراتی که در دولت های مختلف تصویب شده است به نفع بخش صنعت نیست، این قوانین باید به نفع کمک به بخش خصوصی تغییر کند تا بخش خصوصی بتواند نقش خود را ایفا کند.
وی با تاکید بر نقش صادرات در اجرای سیاستهای خروج از رکود، اظهار داشت: ما دچار مشکلات جدی در رابطه با عوارض و مالیات ها در بخش صادرات هستیم و به خاطر منافع کوتاه مدت، مصالح بزرگ را از دست می دهیم.