رئیس هیئت مدیره کنفدراسیون صنعت ایران:
اشتغال زایی یکی از مهمترین آثار توسعه صنعتی است
۱۷سال از زمانیکه که «روز صنعت» را پایه گذاری نمودیم می گذرد. صنعت کشور در هر دوره ای در مقام پیشرانی اقتصاد ملی, در لوای راهبری و تلاشهای مجموعه دست اندرکاران این عرصه, مسیر تکامل را پیموده و پیوسته در مسیر رشد در ایفای نقشی پررنگ تر در خدمت به جامعه بوده است.
رئیس هیئت مدیره کنفدراسیون صنعت ایران گفت: ایجاد فضایی جهت طرح مشکلات بخش صنعت به منظور تعریف راهکارهای منطقی جهت برون رفت از چالشها و تاکید بر مزیت حوزه صنعت در رفع نیازمندیهای جامعه، فلسفه اصلی «روز صنعت و معدن» است
به گزارش خبرگزاری ایلنا، محسن خلیلی عراقی در همایش «نقش صنعت در خروج اقتصاد از رکود تورمی گفت: «اشتغال زایی» یکی از ثمربخش ترین تبعات صنعت است که تامین نیازمندیها و ایجاد خلاقیت و مشارکت عمومی انسان ها را در گردش چرخه معاش و سازندگی به ارمغان می آورد.
وی گفت: صنعت و صنعتی شدن و اشاعه فرهنگ صنعتی سرلوحه بقاء چرخه سلامت زندگی انسانهای اهل تلاش است؛ به همین سبب ما صنعتگران اکنون دهم تیرماه یعنی روز «صنعت و معدن» را که محور تلاش و چالش بقاء و تعالی زندگی و صلح و سازندگی است، جشن می گیریم.
رئیس هیئت مدیره کنفدراسیون صنعت ایران افزود: روز «صنعت و معدن» روز تجدید عهد در زمینه بهره مندی از زندگی بهتر و مقابله با نارسایی ها و عقب ماندگی هاست. چنین روزی از دید ما صنعتگران روز تجدید عهد و میثاق با یکدیگر و با ریاست جمهور، وزیر صنعت, معدن و تجارت و سایر مسئولان محترم است.
وی گفت: این روز، روز تجدید عهد در زمینه بهره مندی از زندگی بهتر و مقابله با نارسایی ها و عقب ماندگی هاست. چنین روزی از دید ما صنعتگران روز تجدید عهد و میثاق با یکدیگر و با ریاست جمهور، وزیر صنعت, معدن و تجارت و سایر مسئولان محترم است.
خلیلی همچنین با تاکید بر فعالیت بلند مدت در کمیته تعالی ارزیابان اظهار داشت: تاکنون ۲ هزار نفر در سازمان بهرهوری و تعالی سازمانی تعلیم دیدهاند.
وی یادآور شد: دولت ایران توان محدودی دارد و بخش خصوصی در زمینه اقتصاد می بایست به کمک دولت برود
خلیلی ادامه داد: اقتصاد خرد در توسعه کشورها تاثیر زیادی دارد و این بنگاه های اقتصادی هستند که سرنوشت اقتصاد کشور را تعیین می کنند.
وی افزود: ۱۷سال از زمانیکه که «روز صنعت» را پایه گذاری نمودیم می گذرد. صنعت کشور در هر دوره ای در مقام پیشرانی اقتصاد ملی, در لوای راهبری و تلاشهای مجموعه دست اندرکاران این عرصه, مسیر تکامل را پیموده و پیوسته در مسیر رشد در ایفای نقشی پررنگ تر در خدمت به جامعه بوده است.
رئیس هیئت مدیره کنفدراسیون صنعت ایران افزود: طی شش دهه تلاش همیشه بر این اعتقاد بوده ام که رمز توفیق صنعتگران در درک و شناخت نیازمندیهای اجتماع، سازماندهی و اتحاد و یکپارچگی درون جامعه صنعتی و همدلی و تعامل با دولت مردان و گردانندگان امور اجرایی کشور است. امری که از آن با عنوان کاهش شکاف ملت با دولت یاد می شود.
وی با تاکید بر اینکه از درون مباحثات همایش، نکاتی استخراج و در بیانیه پایانی «روز صنعت و معدن»، بعنوان اصول مشترک بین بخش خصوصی و دولت مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت، گفت:. تدوین اصول کار مشترک بخصوص در این برهه خاص تاریخی که کشورمان با چالشهای بسیار جدی در حوزه های مختلف و از جمله اقتصاد و در کانون آن بیکاری میلیونها جوان ایرانی غالباً تحصیلکرده مواجه است، بیش از هر زمان دیگر ضروری است.