رییس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتگو با ایلنا خبر داد:
سیب های فرانسوی پارافین دار و سرطان زا هستند!
برای میوه های داخلی زدن پارافین صرفه اقتصادی ندارد اما اغلب میوه های وارداتی که به صورت قاچاق در سطح شهر پخش می شوند به منظور شفاف تر شدن آنها و ماندگاری میوه ها از پارافین استفاده می شود.
رییس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: سیب های فرانسوی پارافین دار و سرطان زا هستند و پارافین زدن به محصولات داخلی صرفه اقتصادی ندارد.
علی حاج فتحعلی، رییس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به نرخ میوه های تابستانه در داخل میدان میوه و تره بار اظهار داشت: هم اکنون هر کیلو گرم طالبی هزار و ملون ۷۰۰ تومان، هندوانه بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ تومان، خیار ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان، زردآلو بین ۷ تا ۸ هزار تومان، گوجه سبز از ۲ تا ۳ هزار تومان و گوجه فرنگی نیز بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومان به فروش می رسد.
وی افزود: همچنین میوه های خارج از فصل مانند پرتقال کیوی و سیب نیز به ترتیب بین هزار تا ۲ هزار تومان به فروش می رسند و اغلب این میوه ها به صورت حراج و در وانت ها در سطح شهر فراوان به چشم می خورند.
حاج فتحعلی در پاسخ به این پرسش که چرا به میوه ها پارافین زده می شود و ایا این موضوع باعثبیماری مصرف کنندگان نمی شود؟ خاطر نشان کرد: برای میوه های داخلی زدن پارافین صرفه اقتصادی ندارد اما اغلب میوه های وارداتی که به صورت قاچاق در سطح شهر پخش می شوند به منظور شفاف تر شدن آنها و ماندگاری میوه ها از پارافین استفاده می شود.
وی گفت: به عنوان مثال سیب های سبز فرانسوی پارافین دار و سرطان زا هستند که خوشبختانه از ورود آنها جلوگیری می شود.