معاون وزیر صنعت:
به رسمیت شناختن منافع ایران قرار داد برد - برد با پژو است

دید تمام مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت در موضوع پژو این است که منافع اقتصادی ایران در چارچوب اصولی که برای کشور ترسیم شده است، تامین شود؛ در غیر این صورت قهر کردن معنا ندارد.
معاون وزیر صنعت: قرارداد برد - برد ایران با پژو، به رسمیت شناختن منافع ایران در بازارهای صادراتی پژو، ورود علم، تکنولوژی برند و منافع سرمایهگذاری مشترک از جمله شروط این وزارتخانه برای همکاری مجدد با همه خودروسازان جهانی از جمله ' پژو ' است.
حسین ابویی مهریزی در حاشیه بازدید از یکی از واحدهای قطعهسازی در جمع خبرنگاران گفت: ایران در صنعت خودرو و برخی صنایع دیگر مزیت هایی دارد که می تواند در فرآیند تعاملی برد - برد مورد همکاری سایر کشورها قرار گیرد. ضمن اینکه هم اکنون دلواپس صنعت خودرو نیستیم.
وی ادامه داد: دید تمام مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت در موضوع پژو این است که منافع اقتصادی ایران در چارچوب اصولی که برای کشور ترسیم شده است، تامین شود؛ در غیر این صورت قهر کردن معنا ندارد.
وی اظهار داشت: قرارداد برد - برد ایران با پژو، به رسمیت شناختن منافع ایران در بازارهای صادراتی پژو، ورود علم، تکنولوژی برند و منافع سرمایه گذاری مشترک از جمله شروط این وزارتخانه برای همکاری مجدد با همه خودروسازان جهانی از جمله پژو است. ضمن اینکه حتما بازار صادراتی پژو نیز باید در اختیار ایران قرار گیرد و سرمایه گذاری به عدد و رقم چند میلیون دلاری محدود نشود.
به گفته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، همه مدیران وزارت صنعت و نیز مدیران خودروسازی ها، به این چارچوب ها معتقدند و هر گونه اقدامی را در چارچوب این موضوعات انجام می دهند.
ابویی همچنین در خصوص سرمایه گذاری پژو در ایران نیز خاطرنشان کرد: برداشت ما از سرمایه گذاری، تنها آوردن پول به ایران نیست؛ بلکه ورود علم، تکنولوژی، برند، منافع مشترک خود یک نوع سرمایه گذاری است.