معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با ایلنا:
به توسعه ساختارها در تشخیص و پایش آلایندهها نیازمندیم
ساختارهای حوزه دارویی در رابطه با مکملها و کلسیم دی فسفات و افزودنیهایی که در مواد غذایی مصرف میشود بسیار مهم است، مهمترین کاری که دامپزشکی انجام میدهد کنترل افزودنیها در مواد غذایی است؛ مثلا خط تولید دی کلسیم فسفات ۱۷ کارخانه که میزان سرب آنها بالا بوده است تعطیل شده است.
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور، گفت: سازمان دامپزشکی با تمامی متخلفانی که درامنیت غذایی مردم خللی ایجاد کنند برخورد قانونی خواهد داشت.
دکتر مسعود هاشمزاده در گفتگو با خبرنگار ایلنا، در رابطه با اظهارات اخیر رییس سازمان دامپزشکی مبنی بر وجود سرب در مرغ که البته حدآن را مجاز دانست، اظهار کرد: نیاز به توسعه ساختارها در تشخیص و پایش آلایندهها است تا مواد غذایی سالم در دسترس مردم قرار گیرد.
وی افزود: ساختارهای حوزه دارویی در رابطه با مکملها و کلسیم دی فسفات و افزودنیهایی که در مواد غذایی مصرف میشود بسیار مهم است، مهمترین کاری که دامپزشکی انجام میدهد کنترل افزودنیها در مواد غذایی است؛ مثلا خط تولید دی کلسیم فسفات ۱۷ کارخانه که میزان سرب آنها بالا بوده است تعطیل شده است.
هاشمزاده تاکید کرد: یکی از فاکتورهای سلامت مرغ بقایای آنتی بیوتیک در مرغ است که گواهی سلامت آن توسط دامپزشک امضا میشود و در صورتی که تخلفی صورت گیرد هم مرغدار و هم دامپزشک مجازات خواهد شد.
معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: کیفیت مواد غذایی ایده آل نیست؛ اما در حد مطلوب است؛ البته دامپزشکی باید دقت خود را بر روی محصولات دامی افزایش دهد و با متخلفان برخورد قانونی و سنگین داشته تا بتواند بسیاری از تخلفات را کنترل و متوقف کند.