رئیس مجمع واردات در گفتگو با ایلنا:
پایه و اساس تحریمها بر محور فروش نفت شکل گرفته است
گسترش آموزشهای دانش بنیان میتواند نوید بخش گرایش زنان به فناوریهای جدید و جداشدن از شکلهای سنتی اشتغال باشد.
رئیس مجمع واردات گفت: کسب و کار زنان باید به سمت فناوریهای نوین سوق داده شود.
محمد حسین برخوردار، رئیس مجمع واردات در گفتگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: امروز پایه و اساس تحریمها بر محور فروش نفت شکل گرفته و این حاکی از نیاز مبرم اقتصاد کشور به دلارهای نفتی است و غرب تهدیدهای خود را با همین پیشفرض بر تحریم نفتی ایران متمرکز کرده است.
وی ادامه داد: نجات از اقتصاد نفتی فقط و فقط با تکیه بر توانمندیهای داخلی برای توسعه تولید و تجارت امکان و پذیر است و برای دست یافتن به این هدف، نقش مهارت آموزی زنان و کارآفرینی ایشان بیش از گذشته حائز اهمیت است.
برخوردار افزود: به گفته بسیای از کارشناسان توسعه، یکی از مهمترین معیارها جهت سنجش درجه توسعه یافتگی یک کشور، میزان اهمیت و اعتباری است که سیستم آموزشی یک کشور برای زنان در نظر میگیرد و وجود یک دانشکده فنی ویژه دختران میتواند تأثیر بسیاری در روند توسعه و افزایش کمّی و کیفی مهارتهای شغلی زنان و دختران داشته باشد.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: وقتی بحثاز اشتغال و کارآفرینی زنان به میان میآید، تعداد زنان کارمند به ذهن متبادر میشود، این درحالی است که نقش دانشکده فنی، توسعه کارآفرینی و اشتغال آفرینی مولد است.
به گفته برخوردار برای تحقق اقتصاد مقاومتی، گسترش آموزشهای دانش بنیان میتواند نوید بخش گرایش زنان به فناوریهای جدید و جداشدن از شکلهای سنتی اشتغال باشد.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران گفت: مطالعات نشان داده که زنان صاحب کسب و کار بیشتر از مردان از داشتن تجربههای ناخوشایند در محیطهای کاری پیشین خود گزارش میدهند و این مسئله بر ضرورت مهارت آموزی زنان و دختران پیش از ورود به عرصه کسب و کار حکایت میکند.